Μονάδα Παραγωγής Στιγμιαίου Καφέ

Από το ψήσιμο και την άλεση καφέ μέχρι τα στιγμιαία προϊόντα.

Instant Coffee Plant

Ανεξάρτητα αν ο στιγμιαίος καφές πρόκειται να ξηρανθεί με ψεκασμό ή αν ξηρανθεί δια καταψύξεως, ή αν είναι υγρό προϊόν, οι μονάδες στιγμιαίου καφέ της GEA περιλαμβάνουν αποτελεσματικές διεργασίες, από το ψήσιμο και την άλεση μέχρι τη συσκευασία των στιγμιαίων προϊόντων – έτοιμα για αποστολή.

Άρωμα, υψηλή απόδοση και λειτουργική αποδοτικότητα

Η μονάδα παραγωγής στιγμιαίου καφέ της GEA έχει σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις. Είτε πρόκειται για ανάκτηση αρώματος – συλλογή, εξαγνισμό και ανάκτηση λεπτού και παχέος εκχυλίσματος, επεξεργασία και εκ νέου εισαγωγή του αρώματος καφέ ή λειτουργική αποδοτικότητα, κομίζουμε συνεχώς νέες λύσεις για να παρέχουμε τις καλύτερες επιδόσεις της βιομηχανίας.

Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν τεχνολογίες GEA κατ’ αποκλειστικότητα καθώς και εξοπλισμό από αξιόπιστους συνεργάτες στη διακίνηση κόκκων  καφέ, ψήσιμο και άλεση.

Η GEA δεν είναι μόνο η τεχνολογία για τη διεργασία. Έχοντας σχεδιάσει, παραδώσει και συντηρήσει μονάδες στιγμιαίου καφέ εδώ και δεκαετίες, η τεχνογνωσία μας καλύπτει τον πλήρη κύκλο ζωής της μονάδας, όπως:

  • Δοκιμαστική παραγωγή και έλεγχος προϊόντων
  • Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση διεργασιών
  • Σχεδιασμός και τεχνική μελέτη
  • Διαχείριση έργου
  • Παράδοση, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία
  • Εκπαίδευση των χειριστών της μονάδας
  • Τεχνική εξυπηρέτηση: προμήθεια ανταλλακτικών, προγράμματα προληπτικής συντήρησης καθώς και αναβαθμίσεις της βιομηχανικής μονάδας
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.