Μεταποίηση Κρυστάλλων Ινσουλίνης

Καθώς ο διαβήτης αυξάνεται και η παγκόσμια αγορά ινσουλίνης εκτιμάται ότι αποτιμάται σε περισσότερα από 32 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, η ζήτηση για τεχνολογίες GEA για την παραγωγή αυτού του σωτήριου φαρμάκου είναι ήδη υψηλή και πρόκειται να αυξηθεί, ιδίως στις νέες αγορές και τις αναδυόμενες οικονομίες.

Μεταποίηση αποστειρωμένων υγρών

Η GEA παράγει και προμηθεύει συστήματα επεξεργασίας για την παραγωγή υγρών προϊόντων για τη βιομηχανία φαρμάκων και βιοτεχνολογίας και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχούς μονάδας εγκατάστασης για την παραγωγή ινσουλίνης, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής, της παράδοσης, της θέσης σε λειτουργία και της πιστοποίησης ολόκληρων συστημάτων εξαιρετικά καθαρών μέσων καθώς και διάφορων εξοπλισμών επεξεργασίας και εγκαταστάσεων καθαρισμού.

Παραγωγή ινσουλίνης

Η βιοσυνθετική παραγωγή ανθρώπινης ινσουλίνης γίνεται χρησιμοποιώντας βακτήρια ή κύτταρα ζυμομύκητα. Μετά τη ζύμωση ή τη μετατροπή των χημικών πρώτων υλών από τους μικροοργανισμούς, η βιομάζα εκχυλίζεται (σε σταθερή συγκέντρωση) από διαχωριστή ακροφυσίων, πλένεται, συμπυκνώνεται και τελικά κατακρημνίζεται για να παραχθούν κρύσταλλοι ινσουλίνης.

Το Πλεονέκτημα GEA

Παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία παραγωγή ινσουλίνης, η GEA είναι σε θέση να προμηθεύει τα καθαρά συστήματα βοηθητικών παροχών και να διαχειρίζεται την ολοκλήρωση όλων των κύριων διεργασιών, συμπεριλαμβανομένης της ζύμωσης, της συγκομιδής, της χρωματογραφίας, της διήθησης και της ξήρανσης με ψύξη.

Οι φυγοκεντρητές και οι αλυσίδες μεταποίησης που προμηθεύει η GEA έχουν καταξιωθεί στα στάδια διαύγασης, διαχωρισμού, ταξινόμησης, συγκέντρωσης και κλασματοποίησης. Οι διαχωριστές ακροφυσίων διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη διαδικασία παραγωγής. Επιπλέον, ο εξοπλισμός GEA χρησιμοποιείται στα επόμενα στάδια κρυστάλλωσης, συμπεριλαμβανομένων των διαχωριστών θαλάμου και διαχωριστών αυτοκαθαρισμού.

Η GEA είναι προμηθευτής από μία και μόνη πηγή των λύσεων ζύμωσης, παρασκευής των χρησιμοποιούμενων μέσων, αποθήκευσης ρυθμιστικού διαλύματος, συγκομιδής και ρήξης κυττάρων, εξοπλισμού για τον καθαρισμό και την απομόνωση κυττάρων, διαχωρισμό (μετά την πρώτη και την τελική κρυστάλλωση), την παραγωγή και τη διανομή νερού (WFI), λύσεων CIP (επιτόπου καθαρισμός) και τις τεχνολογίες ξήρανσης με κατάψυξη, οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν και να ενσωματωθούν σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ινσουλίνης.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.