Μεταποίηση Ισχυρών Προϊόντων

Τα τελευταία 20 χρόνια παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στην ανάγκη για χειρισμούς και διεργασίες περιστολής στις βιομηχανίες φαρμάκων και βιοεπιστημών, με γνώμονα την ανάπτυξη ισχυρότερων API με τις ρυθμιστικές αρχές να εστιάζουν περισσότερο στην υγεία και ασφάλεια.

Επεξεργασία εξαιρετικά ισχυρών API

Τα καθιερωμένα πρότυπα και πρακτικές στις δυτικές χώρες υιοθετούνται τώρα στις αναδυόμενες γεωγραφικές περιοχές, καθώς οι υποχρεωτικές διαδικασίες μεταναστεύουν από τη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας (PPE) για την εξασφάλιση της ασφάλειας των χειριστών ώστε να εξασφαλίζεται η περιστολή στις πηγές. Το μήνυμα δεν ήταν ποτέ σαφέστερο: είναι το πρώτο μέλημα του εργοδότη να προστατεύσει την υγεία του προσωπικού του και το PPE διαπιστώθηκε ότι είναι ανεπαρκές την εποχή της σύγχρονης φαρμακευτικής παραγωγής φαρμάκων.

Επιπλέον, γίνεται ολοένα και πιο προφανές στους κατασκευαστές ότι η εφαρμογή λύσεων απρόσκοπτης περιστολής προσφέρει σημαντικά οφέλη καλής διαχείρισης, όπως π.χ.

  • Ταχύτεροι χρόνοι εναλλαγής λόγω μειωμένου καθαρισμού (χώρου)
  • Μειώνονται σημαντικά οι κίνδυνοι διασταυρούμενης μόλυνσης
  • Σημαντικές οικονομίες (φίλτρα αέρα, προστατευτική στολή με παροχή πεπιεσμένου αέρα, μολυσμένο υγρό καθαρισμού, για παράδειγμα).

Η GEA έχει πρωτοπορήσει στην διακίνηση υλικών για πολλά χρόνια και έχει συμβάλει στην ανάπτυξη λύσεων τελευταίας τεχνολογίας.

Ακόμη και για τους έμπειρους κατασκευαστές, η επιλογή, τοποθέτηση και η εφαρμογή κατάλληλου εξοπλισμού περιστολής μπορεί να αποτελέσει τρομακτικό καθήκον. απαιτεί την εις βάθος κατανόηση της συνολικής διεργασίας, κυρίως για να εξασφαλιστεί ότι ο επιλεγμένος εξοπλισμός αποδίδει ικανοποιητικά, αλλά επίσης, από οικονομική άποψη, να αποτρέψει τυχόν δαπανηρές και περιττές επενδύσεις σε μια λύση που να αποδίδει εξαιρετικά.

Η GEA όχι μόνο προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία από ανθεκτικές και συμμορφούμενες λύσεις υλικού Η/Υ για τον έλεγχο των υπό περιστολή υλικών, διαθέτει επίσης απαράμιλλη τεχνογνωσία για την εξεύρεση της καταλληλότερης λύσης και πλήρη τεχνογνωσία της ανάλυσης κινδύνου περιστολής.

Η GEA μπορεί να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει να καθορίσετε ποιό επίπεδο περιστολής απαιτείται που και πότε, βελτιστοποιώντας την παραγωγική διαδικασία και καθιστώντας την αποτελεσματική, ασφαλή και οικονομικά αποδοτική. Παρέχουμε εξατομικευμένη περιστολή για τη φαρμακευτική βιομηχανία – για τώρα και για το μέλλον.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.