Λύσεις Μεταποίησης για Οδοντιατρική και Στοματική Φροντίδα

Από τα ενδο-, ορθο- και περιοδοντικά προϊόντα έως τα προσθετικά, τα κράματα, τους συνδετικούς παράγοντες, τα βιοϋλικά, τα αναλώσιμα, τα υλικά αποκατάστασης και πρόληψης, η αγορά των προϊόντων οδοντικής και στοματικής υγείας παρουσιάζει ανοδική πορεία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο τομέας της στοματικής φροντίδας περιλαμβάνει προϊόντα όπως οι οδοντόκρεμες και τα στοματικά διαλύματα που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της στοματικής υγιεινής και την παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές έχουν επίγνωση των επιπτώσεων της κακής στοματικής υγιεινής, και επιθυμούν να διατηρήσουν ένα αισθητικά ευχάριστο χαμόγελο και φρέσκια αναπνοή. Επιπλέον, παράγοντες όπως ο αυξανόμενος οδοντιατρικός τουρισμός και η αισθητική οδοντιατρική μεταξύ του γηράσκοντος πληθυσμού λειτουργούν ως ισχυρά κίνητρα στην βιομηχανία. Οι κατασκευαστές ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις με μια σειρά καινοτομιών διαμόρφωσης και λιγότερο παραδοσιακών συσκευών και εργαλείων.

Η λύση της GEA

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά προϊόντων οικιακής και προσωπικής φροντίδας, η GEA έχει αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε προϊόντα, διακίνηση πρώτων υλών, τεχνικές κατασκευής και εφαρμοσμένες τεχνολογίες καθαρισμού, παρέχοντας στους πελάτες μας το σημαντικότερο παραδοτέο έργο από πλευράς οικονομικής απόδοσης και επεκτασιμότητας: διασφάλιση της αποδοτικότητας. Στην GEA, έχουμε την ελευθερία του σχεδιασμού κατά το δοκούν. Μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας, κατανοούμε τις διαδικασίες παραγωγής τους και επιλέγουμε τις καταλληλότερες τεχνολογίες για την επίτευξη των συμφωνημένων επιδόσεων.

Από εκείνο το σημείο, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων πόρων διεργασιών και αυτοματοποίησης – καθώς και της παγκόσμιας παρουσίας μας – για τον κατά παραγγελία σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων μεταποίησης για βέλτιστη απόδοση με το ενδεδειγμένο κόστος κεφαλαίου. Με τις μοναδικές δεξιότητες που διαθέτουμε και την επιτυχημένη παρουσία μας στο παγκόσμιο δίκτυο, πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να επιδιώξουμε την αποτελεσματικότερη λύση όσον αφορά το βέλτιστο κεφαλαιουχικό κόστος και το ελάχιστο λειτουργικό κόστος / κίνδυνο.

Η κορυφαία τεχνολογία υγιεινής χάρη στον τεχνολογικό σχεδιασμό της GEA, σε όλο το φάσμα του προσφερόμενου πακέτου υπηρεσιών της,    παρέχει μια μοναδική συνέργεια που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη προϊόντων, να προσφέρει γρήγορο σχεδιασμό και εγκατάσταση, να μειώσει το χρόνο προώθησης στην αγορά και να δημιουργήσει τις καλύτερες μονάδες με υψηλή αποδοτικότητα τώρα αλλά και στο μέλλον. Επίσης, ενσωματώνουμε εξοπλισμό από ανεξάρτητους προμηθευτές εάν αυτό συνιστά αποδεδειγμένα καλύτερη λύση για το έργο σας.

Το κλειδί για την παραγωγή προϊόντων στοματικής φροντίδας είναι οι κορυφαίες τεχνολογίες, τόσο βασικής όσο και κατά παραγγελία κατασκευής ή συνδυασμένης κατασκευής της GEA, τα εξαρτήματα ροής διακίνησης υγρών – αντλίες, βαλβίδες και συστήματα ανάκτησης προϊόντων – και οι λύσεις CIP (επιτόπου καθαρισμός). Κάθε στοιχείο της γραμμής διεργασίας προσωπικής φροντίδας GEA έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής, εξασφαλίζοντας ασφαλή λειτουργία και αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.