Λύσεις Μεταποίησης για Οδοντιατρική και Στοματική Φροντίδα

Από τα ενδο-, ορθο- και περιοδοντικά προϊόντα έως τα προσθετικά, τα κράματα, τους συνδετικούς παράγοντες, τα βιοϋλικά, τα αναλώσιμα, τα υλικά αποκατάστασης και πρόληψης, η αγορά των προϊόντων οδοντικής και στοματικής υγείας παρουσιάζει ανοδική πορεία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο τομέας της στοματικής φροντίδας περιλαμβάνει προϊόντα όπως οι οδοντόκρεμες και τα στοματικά διαλύματα που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της στοματικής υγιεινής και την παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές έχουν επίγνωση των επιπτώσεων της κακής στοματικής υγιεινής, και επιθυμούν να διατηρήσουν ένα αισθητικά ευχάριστο χαμόγελο και φρέσκια αναπνοή. Επιπλέον, παράγοντες όπως ο αυξανόμενος οδοντιατρικός τουρισμός και η αισθητική οδοντιατρική μεταξύ του γηράσκοντος πληθυσμού λειτουργούν ως ισχυρά κίνητρα στην βιομηχανία. Οι κατασκευαστές ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις με μια σειρά καινοτομιών διαμόρφωσης και λιγότερο παραδοσιακών συσκευών και εργαλείων.

Η λύση της GEA

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά προϊόντων οικιακής και προσωπικής φροντίδας, η GEA έχει αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε προϊόντα, διακίνηση πρώτων υλών, τεχνικές κατασκευής και εφαρμοσμένες τεχνολογίες καθαρισμού, παρέχοντας στους πελάτες μας το σημαντικότερο παραδοτέο έργο από πλευράς οικονομικής απόδοσης και επεκτασιμότητας: διασφάλιση της αποδοτικότητας. Στην GEA, έχουμε την ελευθερία του σχεδιασμού κατά το δοκούν. Μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας, κατανοούμε τις διαδικασίες παραγωγής τους και επιλέγουμε τις καταλληλότερες τεχνολογίες για την επίτευξη των συμφωνημένων επιδόσεων.

Από εκείνο το σημείο, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων πόρων διεργασιών και αυτοματοποίησης – καθώς και της παγκόσμιας παρουσίας μας – για τον κατά παραγγελία σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων μεταποίησης για βέλτιστη απόδοση με το ενδεδειγμένο κόστος κεφαλαίου. Με τις μοναδικές δεξιότητες που διαθέτουμε και την επιτυχημένη παρουσία μας στο παγκόσμιο δίκτυο, πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να επιδιώξουμε την αποτελεσματικότερη λύση όσον αφορά το βέλτιστο κεφαλαιουχικό κόστος και το ελάχιστο λειτουργικό κόστος / κίνδυνο.

Η κορυφαία τεχνολογία υγιεινής χάρη στον τεχνολογικό σχεδιασμό της GEA, σε όλο το φάσμα του προσφερόμενου πακέτου υπηρεσιών της,    παρέχει μια μοναδική συνέργεια που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη προϊόντων, να προσφέρει γρήγορο σχεδιασμό και εγκατάσταση, να μειώσει το χρόνο προώθησης στην αγορά και να δημιουργήσει τις καλύτερες μονάδες με υψηλή αποδοτικότητα τώρα αλλά και στο μέλλον. Επίσης, ενσωματώνουμε εξοπλισμό από ανεξάρτητους προμηθευτές εάν αυτό συνιστά αποδεδειγμένα καλύτερη λύση για το έργο σας.

Το κλειδί για την παραγωγή προϊόντων στοματικής φροντίδας είναι οι κορυφαίες τεχνολογίες, τόσο βασικής όσο και κατά παραγγελία κατασκευής ή συνδυασμένης κατασκευής της GEA, τα εξαρτήματα ροής διακίνησης υγρών – αντλίες, βαλβίδες και συστήματα ανάκτησης προϊόντων – και οι λύσεις CIP (επιτόπου καθαρισμός). Κάθε στοιχείο της γραμμής διεργασίας προσωπικής φροντίδας GEA έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής, εξασφαλίζοντας ασφαλή λειτουργία και αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=