Λύσεις για Γραμμές Παραγωγής Μαγιονέζας

Εμπειρογνωσία για τη δημιουργία μαγιονέζας υψηλής ποιότητας

Η GEA παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών και εξοπλισμού για πλήρως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής μαγιονέζας, από τη λήψη πρώτων υλών μέχρι την πλήρωση. Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη σε κάθε στάδιο, ξεκινώντας από την έναρξη και το σχεδιασμό, μέχρι την παράδοση σε πλήρη λειτουργία.

Παραλαβή και διακίνηση πρώτων υλών

Οι τεχνολογίες μας για τη λήψη πρώτων υλών παρέχουν τη δυνατότητα διακίνησης όλων των συστατικών σας, συμπεριλαμβανομένων των υγρών και των αβγών σε σκόνη. Τα συστήματα ελέγχου που συνδέονται με τον αυτόματο εξοπλισμό σάρωσης και ζύγισης διασφαλίζουν ότι κάθε συστατικό ζυγίζεται με ακρίβεια και αποθηκεύεται υπό βέλτιστες συνθήκες.

Ανάμιξη για σταθερά γαλακτώματα

Η ομοιόμορφη ανάμιξη αποτελεί βασικό στάδιο στην παραγωγή μαγιονέζας. Η GEA έχει αναπτύξει τεχνολογίες μίξης ελεγχόμενης θερμοκρασίας που παράγουν σταθερά, πολύ ομοιογενή γαλακτώματα. Ο ευέλικτος αναμίκτης BATCH FORMULA® με ένα δοχείο διαθέτει συσκευή υψηλής διάτμησης που παράγει πολύ μικρό μέγεθος σταγονιδίων ελαίου, αποφεύγει την παγίδευση μικροφυσαλίδων στο προϊόν και εμποδίζει την κροκίδωση και την καθίζηση. Ο αναμίκτης BATCH FORMULA® χρησιμοποιεί μια τεχνολογία κενού που εισάγει συστατικά κάτω από την επιφάνεια του υγρού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άμεση γαλακτωματοποίηση, αποφεύγει τη συσσωμάτωση και τη δημιουργία «του φαινομένου κηλίδωσης» ενώ μειώνει την ενσωμάτωση αέρα και τον αφρισμό. Ο σχεδιασμός υγιεινής του συστήματος εξασφαλίζει την ολική αποστράγγιση του αναμίκτη BATCH FORMULA® μεταξύ παρτίδων, πράγμα που μειώνει τα απόβλητα, ελαχιστοποιεί την απώλεια προϊόντος και επιταχύνει τον καθαρισμό. Εναρμονισμένος λειτουργικά για τον εξαιρετικά αποτελεσματικό επιτόπου καθαρισμό (CIP), ο υγιεινού τύπου αναμίκτης BATCH FORMULA® επιτρέπει την ανάμιξη υψηλής ποιότητας, με ταχύτερους χρόνους διεργασίας.

Επιτόπου Καθαρισμός και Αυτοματοποίηση

Ο υγιεινός και υγειονομικός σχεδιασμός και ο αυτοματισμός του εξοπλισμού είναι βασικά χαρακτηριστικά των συστημάτων GEA για πολλές βασικές διεργασίες. Έχουμε αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες επιτόπου καθαρισμού (CIP) για εξοπλισμό και τεχνολογίες που βοηθούν στην εξασφάλιση αποτελεσματικού, αυτοματοποιημένου καθαρισμού και γρήγορης εναλλαγής προϊόντων. Ο σχεδιασμός GEA εμποδίζει τη διαρροή προϊόντων στις σωληνώσεις καθαρισμού για να μειωθεί η πιθανότητα μόλυνσης ή καταλοίπων προϊόντων. Η εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία χρησιμοποιεί λιγότερο νερό και απορρυπαντικά, γεγονός που εξοικονομεί χρήματα και μειώνει το κόστος των χρησιμοποιούμενων υλικών. Για ορισμένες μορφές της μονάδας μπορεί να μην είναι απαραίτητο να σταματήσετε τη γραμμή παραγωγής ακόμα και όταν κάποιος εξοπλισμός βρίσκεται σε διαδικασία κύκλου λειτουργίας καθαρισμού (CIP).
Η επιλογή των καλύτερων συστημάτων ελέγχου και αυτοματοποίησης για κάθε μονάδα διεργασίας μπορεί να βελτιώσει δραματικά την λειτουργική αποτελεσματικότητα, να μειώσει τη χρήση πρώτων υλών και πόρων και να εξασφαλίσει αξιόπιστη και ορθή διεργασία. Η GEA γνωρίζει ότι κάθε μονάδα θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις για αυτοματοποίηση, από τα βασικά συστήματα ελέγχου της διεργασίας έως τις ολοκληρωμένες υποδομές δικτύωσης σε επίπεδο επιχείρησης με δομές δημιουργίας και διαχείρισης συνταγών. Συνεργαζόμαστε με κάθε πελάτη για να προσαρμόσουμε το βέλτιστο, κατά περίπτωση, σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου των βασικών παραμέτρων διεργασίας στη διαδικασία παραγωγής μαγιονέζας, μειώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για μη αυτόματη επίβλεψη και παρέμβαση.

Συστατικά

Η GEA κατανοεί επίσης τη σημασία της μείωσης των αποβλήτων για τη βελτίωση των τελικών κερδών. Τα πλέον σύγχρονα συστήματα ανάκτησης προϊόντων ελαχιστοποιούν τις απώλειες προϊόντων ανακτώντας πολύτιμο προϊόν από συστήματα σωληνώσεων. Τα συστήματα ανάκτησης προϊόντων VARICOVER® που διαθέτουμε μπορούν να διαμορφωθούν για ακόμα μεγαλύτερες διαδρομές σωληνώσεων για τη μείωση των αποβλήτων και την αποφυγή μεταφόρτωσης. Λιγότερο προϊόν στους σωλήνες σημαίνει υψηλότερη απόδοση προϊόντος και καλύτερα προϊόντα, καθώς και γρηγορότερο επιτόπου καθαρισμό (CIP), πράγμα που βελτιώνει την παραγωγικότητα.

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία σε κάθε στάδιο διεργασίας, η GEA προσφέρει τεχνολογικά προηγμένα και εξαιρετικά ισχυρά και αξιόπιστα παρελκόμενα ροής, αντλίες και βαλβίδες που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τις πιο δύσκολες διεργασίες. Η σειρά υδραυλικών αντλιών GEA Hilge NOVALOBE®, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί μη πορώδη υλικά και είναι ιδανική για παχύρρευστα υλικά.

Αλλά η GEA δεν προσφέρει μόνο εξοπλισμό και εξαρτήματα. Φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια, για να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδας τους, ήδη από την πρώτη μέρα. Επιπλέον, η GEA προσφέρει σύγχρονες εργαστηριακές και πιλοτικές εγκαταστάσεις δοκιμών που δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες να συνεργαστούν με εμπειρογνώμονες για να δοκιμάσουν νέες συνταγές και συνθέσεις μαγιονέζας ή να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν νέες διεργασίες.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.