Λύσεις Διεργασιών για την Αγορά Φροντίδας της Επιδερμίδας

Η GEA είναι ο προμηθευτής λύσεων από μία και μόνο πηγή για εξοπλισμό ειδικής εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των τυποποιημένων τεχνολογιών ανάμειξης και συνδυασμού, των παρελκομένων διακίνησης υγρών, όπως αντλίες, βαλβίδες και συστήματα ανάκτησης προϊόντων, εξοπλισμός ομογενοποίησης και λύσεις CIP (επιτόπου καθαρισμός).

Μια αναπτυσσόμενη αγορά

Μια πραγματικά παγκόσμια βιομηχανία, η οποία εκπορεύεται κυρίως από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη όσον αφορά τον όγκο και την αξία, η αγορά για τη φροντίδα της επιδερμίδας είναι τόσο δυναμική όσο και επεκτεινόμενη. Η τεράστια ζήτηση για φυσικά και βιολογικά προϊόντα, ένας γηράσκων πληθυσμός που θέλει να διατηρήσει την νεανική του εμφάνιση και υψηλότερα επίπεδα διαθέσιμου εισοδήματος, συμβάλλουν στην παγκόσμια ανάπτυξη, ακόμη και σε αναδυόμενες γεωγραφικές περιοχές όπως η Αφρική, καθώς και σε πιο ανεπτυγμένες περιοχές όπως η Λατινική Αμερική και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Η αυξανόμενη επικέντρωση του ενδιαφέροντος στην προσωπική φροντίδα και την υγιεινή ενθαρρύνει νέους παίκτες να εισέλθουν στην αγορά, ενώ οι πλέον καθιερωμένοι κατασκευαστές επικεντρώνονται στις τεχνολογικές καινοτομίες για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η λύση GEA

Καθώς η ζήτηση προϊόντων προσωπικής φροντίδας για την κάλυψη και τη διατήρηση φυσικών, χημικών και μικροβιολογικών απαιτήσεων συνεχίζει να αυξάνεται, το ίδιο ισχύει και για τη ζήτηση υγιεινής, αξιοπιστίας, ευελιξίας και εγγυημένων αποτελεσμάτων της μεταποίησης. Εκτός από την υγιεινή, ο σημερινός εξοπλισμός μεταποίησης πρέπει να είναι απόλυτα αξιόπιστος, να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα καινοτομίας που θα επιτρέπει στους πελάτες να αναπτύσσουν νέα προϊόντα και να τα φέρνουν στην αγορά με ασφάλεια και ταχύτητα. Δεν αρκεί απλώς να συμβαδίζουμε με τις τρέχουσες καλές πρακτικές. Η GEA είναι παγκοσμίως γνωστή ως πρωτοπόρος, μια εταιρεία που οδηγεί την αγορά οριοθετώντας τα ποιοτικά επίπεδα  τα οποία οι ανταγωνιστές απλώς φιλοδοξούν να φθάσουν.

Αποφύγετε τα συσσωματώματα

Επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό ανάμειξης για την παρασκευή προϊόντων φροντίδας του δέρματος, μπορούν να αποφευχθούν μεγάλοι χρόνοι μεταποίησης και συσσωματώματα, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα από πλευράς χρόνου και κόστους. Η ύπαρξη κατάλληλου εξοπλισμού ανάμειξης, συνδυασμού και ομογενοποίησης αποτελεί βασικό στοιχείο της ικανότητας παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του δέρματος και η GEA έχει μακρά ιστορία και μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την προμήθεια πρωτοπόρων τεχνολογιών σε ολόκληρη την αγορά, για την παροχή το πλέον κατάλληλου εξοπλισμού για την ειδική σας εφαρμογή.

Επαναληπτικές διεργασίες

Προϊόντα φροντίδας δέρματος όπως αλοιφές, κρέμες, οροί, λοσιόν και καθαριστικά χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, όπως καθαρισμό και ενυδάτωση. Τα συστατικά και τα σκευάσματα θα ποικίλουν ανάλογα με την επιθυμητή χρήση. Ωστόσο, η γενική σταθερά είναι η ανάγκη να έχουμε μια ισχυρή και επαναλαμβανόμενη διεργασία, ώστε να παράγεται η ίδια συνταγοποίηση κάθε φορά και σε κάθε περίπτωση που εκτελείται μια διεργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.