Εξειδικευμένες κατασκευαστικές διεργασίες για προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Τα υγιή μαλλιά είναι σημαντικά για τους καταναλωτές, άνδρες και γυναίκες, εδώ και αιώνες. Και με μια εντυπωσιακή σειρά σαμπουάν, conditioners, ορών, πηκτωμάτων, χρωστικών μαλλιών και σπρέι που διαθέτουμε, η παγκόσμια αγορά περιποίησης μαλλιών αναμένεται να βιώσει μια συνεχή περίοδο ταχείας ανάπτυξης.

Σαμπουάν, conditioners, Βαφές, προϊόντα κηρού και Γέλη

Αν και κυριαρχείται από γυναίκες καταναλωτές, η άνοδος του φαινομένου μετροσέξουλ έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για τους παίκτες της αγοράς να αυξήσουν τις σειρές των προϊόντων περιποίησης μαλλιών των ανδρών. Επιπλέον, ο γηράσκων πληθυσμός σε παγκόσμιο επίπεδο σημαίνει ότι τα λαμπερά και καλά περιποιημένα μαλλιά παίζουν περισσότερο κεντρικό ρόλο στη διατήρηση μιας συνειδητής και νεανικής εμφάνισης και στυλ. Σχεδιασμένα να θρέφουν τα μαλλιά και να εμποδίζουν την τυχόν αλλοίωσή τους (από τη ρύπανση, τον ήλιο και άλλους παράγοντες). Διατίθενται χιλιάδες προϊόντων που περιέχουν τόσο φυσικά όσο και συνθετικά συστατικά, τα οποία είναι σχεδιασμένα για καθαρισμό, συντήρηση, ενυδάτωση και προστασία. Οι πρόοδοι στην τεχνολογία συμβάλλουν στην ανάπτυξη προϊόντων για ποικίλους διαφορετικούς τελικούς χρήστες και τύπους μαλλιών, καθιστώντας τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και το styling ακόμα πιο αποτελεσματικά και ευεργετικά.

Η τεχνογνωσία της GEA στον τομέα της περιποίησης μαλλιών περιλαμβάνει την τυποποιημένη και εξατομικευμένη ανάμειξη και ομογενοποίηση. Κάθε διαδικασία μπορεί να σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει επακριβώς τις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής σας. Επιπλέον, η GEA είναι επίσης ο προμηθευτής λύσεων που προέρχονται από μια και μοναδική πηγή, όπως οι αντλίες, οι βαλβίδες και τα συστήματα ανάκτησης προϊόντων, καθώς και οι λύσεις CIP (επιτόπου καθαρισμός).

Με πολύχρονη εμπειρία στα προϊόντα φροντίδας μαλλιών υγρής διεργασίας, γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να φτιάξετε ένα ποιοτικό τελικό προϊόν και κατανοούμε πλήρως τις απαιτήσεις σας όσον αφορά την αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων, την ασφάλεια και την περιβαλλοντική συμμόρφωση.

Οι τεχνολογίες ανάμειξης της GEA είναι ιδανικές για την επεξεργασία προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Είτε πρόκειται για σαμπουάν, κοντίσιονερ, βαφή μαλλιών είτε για διάλυμα που προσδίδει στυλ, όπως κερί ή γέλη, η GEA προσφέρει μια σειρά από λύσεις υγιεινής για το σχεδιασμό και την παρασκευή υγρών και ημιστερεών προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Αυτόνομες Μονάδες ή Πλήρεις Γραμμές

Είτε η εφαρμογή σας χρειάζεται μια αυτόνομη μονάδα είτε μια πλήρη γραμμή παραγωγής σε βιομηχανική κλίμακα, η GEA διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων ολοκληρωμένων διεργασιών που εξασφαλίζουν το πιο σημαντικό παραδοτέο: τη διασφάλιση εξαιρετικού αποτελέσματος.

Για την υγιεινή μίξη και ανάμειξη, η ευρεία γκάμα διεργασιών ενός δοχείου (single-pot), κατά παρτίδες και ενσωματωμένες (inline) διεργασίες της GEA, καθώς και οι τεχνολογίες ενός περάσματος (single pass) και συνεχούς μεταποίησης, αποτελούν εξαιρετική επιλογή. Εάν το προϊόν σας απαιτεί πιο σταθερό γαλάκτωμα, τότε η μικροποίηση με ομογενοποίηση υψηλής πίεσης θα βελτιώσει την απόδοση και τα χαρακτηριστικά του. Τα σαμπουάν, τα μαλακτικά, τα χρωστικά μαλλιών και τα προϊόντα κομμωτικής μπορούν να υποβληθούν σε διεργασία χρησιμοποιώντας την καταξιωμένη τεχνολογία GEA.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=