Επεξεργασία των mAbs

Τα μονοκλωνικά αντισώματα (mAbs) είναι γνωστά ως στοχευμένες θεραπείες επειδή λειτουργούν αναζητώντας ειδικές πρωτεΐνες στις επιφάνειες των κυττάρων.

Χρησιμοποιημένος με επιτυχία για τη θεραπεία καρκίνων, όγκων και άλλων σοβαρών ασθενειών, ο σημαντικός αυτός τομέας για τα μονοκλωνικά αντισώματα αυξάνεται σταθερά, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες φαρμακευτικές εταιρείες να εισέρχονται στην αγορά.

Μονοκλωνικά Αντισώματα

Σε σύγκριση με άλλα βιοφαρμακευτικά προϊόντα, τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι μεγάλες πρωτεΐνες που απαιτούν σχετικά υψηλές δόσεις χορήγησης και παραδοσιακά απαιτούν μεγάλο εξοπλισμό / συστήματα παραγωγής και εγκαταστάσεις.

Το πλεονέκτημα GEA

Η GEA προσφέρει βιο-αντιδραστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα τελευταίας τεχνολογίας για την παραγωγή των mAbs. Οι διαδικασίες υποστήριξης, όπως η προετοιμασία των μέσων και τα συστήματα συγκομιδής, είναι επίσης διαθέσιμα.

Η διεργασία κυτταροκαλλιέργειας γίνεται σε διάφορα στάδια ξεκινώντας με προ-καλλιέργειες 10 L και διαδοχικά καλλιεργώντας ενδιάμεσες παρτίδες, π.χ. 40, 200, 1000 και 5000 L, στον τελικό όγκο παραγωγής έως 20.000 L. Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν το δοχείο με τον αναδευτήρα ως το κυρίως μέρος και τα περιφερειακά όπως τα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, συστατικά CIP, τα συστήματα αερισμού και απαέρωσης, συστήματα εισόδου και αυτοματοποιημένους αισθητήρες, ενεργοποιητές και διεπαφή χειριστή.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης των διαχωριστικών και των φίλτρων για το στάδιο συγκομιδής εμπίπτει επίσης στο πεδίο των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επειδή η ζύμωση είναι μια μακρά διεργασία και λόγω της υψηλής ευαισθησίας των κυττάρων – και της ανάγκης για ασφάλεια χειριστή και προϊόντων – όλα τα εξαρτήματα του συστήματος σχεδιάζονται σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα και έχουν την υψηλότερη ποιότητα από πλευράς φινιρίσματος.

Ογκολογικές λύσεις

Η GEA μπορεί να παρέχει μια εξειδικευμένη λύση όταν δεν υπάρχει καμιά τυποποιημένη λύση, ειδικά για τοξικά ή πολύ ισχυρά φάρμακα όπως τα κυτταροστατικά ή τα μέσα αντίθεσης ηχούς. Με τις καινοτόμες ιδέες και τις νέες προσεγγίσεις μας, σε συνεργασία  με την ομάδα του έργου σας, θα βρούμε μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας – από τη βασική μηχανολογική μελέτη μέχρι την κατασκευή και τον έλεγχο ποιότητας.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.