Επεξεργασία της Φαρμακευτικής Πρωτεΐνης

Οι θεραπευτικές μέθοδοι με πρωτεΐνες αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο ως νέες χημικές οντότητες στις βιομηχανίες φαρμάκων και βιοεπιστημών. Σε αντίθεση με τα μικρά μόρια, τα οποία συνήθως συντίθενται χρησιμοποιώντας χημικές διεργασίες, οι περισσότερες πρωτεΐνες πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε ζώντα συστήματα, κυρίως με τεχνολογία ανασυνδυασμένου DNA. Οι πρωτεΐνες μπορούν έπειτα να παραχθούν στην λειτουργική τους μορφή (τεταρτοταγής δομή) και όχι με μικροβιακή βιοσύνθεση (βακτήρια / ζύμη), μειώνοντας ουσιαστικά τα στάδια της μεθόδου κατά την κατεύθυνση ροής.

Το πλεονέκτημα GEA

Αυξανόμενης της ζήτησης για προϊόντα μεγάλου όγκου, αυξάνεται και η απαίτηση για αντιδραστήρες υψηλότερης δυναμικότητας (έως και 20.000 L) για την επίτευξη οικονομιών κλίμακας. Η GEA ανταποκρίθηκε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των βιοφαρμακευτικών κατασκευαστών και ανέπτυξε βελτιωμένες τεχνολογικές λύσεις για να βελτιστοποιήσει τόσο την αντίθετη προς την ροή όσο και σε αυξανόμενο βαθμό, την μεταποίηση κατά την κατεύθυνση ροής, όσον αφορά την αποδοτικότητα χρόνου και κόστους.

Με βάση το ιστορικό της καινοτομίας και της εξέλιξης της μεταποίησης, η GEA έχει πλήρη επίγνωση της παραγωγής θεραπευτικών πρωτεϊνών και έχει χρησιμοποιήσει αυτήν την ικανότητα για τον σχεδιασμό καλύτερων μέσων και στρατηγικών διατροφής, τη βελτιστοποίηση του σταδίου ζύμωσης και την ενίσχυση των φυσικοχημικών συνθηκών κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η εταιρεία μας είναι κορυφαίος διεθνής προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων επεξεργασίας, το δε εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, τεχνολογιών και υπηρεσιών περιλαμβάνει τυποποιημένους και εξατομικευμένους ζυμωτήρες, διαχωριστές και ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής, καθώς και μονάδα παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής βοηθητικών υπηρεσιών. Τα συστήματα για την προετοιμασία των χρησιμοποιούμενων μέσων, τη διαχείριση υγρών, την κυτταρική καλλιέργεια και τον καθαρισμό αποτελούν επίσης μέρος του παγκόσμιου πεδίου εφαρμογής μας.

Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων για τις βιομηχανίες βιοεπιστημών, η GEA είναι ένας προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις  απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σας. Από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εγκατάσταση έως την πιστοποίηση και τη συντήρηση, οι έμπειροι μηχανικοί μας θα συνεργαστούν με την ομάδα του έργου σας για την παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων επεξεργασίας για τις εφαρμογές σας.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.