Επεξεργασία Εμβολίων

Τα εμβόλια, τα βιολογικά παρασκευάσματα που παρέχουν ενεργό επίκτητη ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια, συγκαταλέγονται στα πιο επιτυχημένα και οικονομικά αποδοτικά εργαλεία δημόσιας υγείας του 20ού αιώνα. Ως ολοκληρωτές συστημάτων και ειδικοί επεξεργασίας υγρών, η GEA έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την ευελιξία που απαιτούνται για την κάλυψη των συγκεκριμένων απαιτήσεων της εκάστοτε εφαρμογής.

Το πλεονέκτημα GEA

Με πρόσβαση σε έναν από τους πιο προηγμένους εξοπλισμούς κατασκευής στον κόσμο και με πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, η GEA κατανοεί επί της ουσίας τις διεργασίες που σχετίζονται με την παραγωγή εμβολίων, τις δυνατότητες των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται και την τεχνολογία που απαιτείται για να εξασφαλιστεί ότι λειτουργούν με τη βέλτιστη δυναμικότητα με ελάχιστη συντήρηση.

Από την φάση σχεδιασμού μέχρι την κατασκευή και την αυτοματοποίηση εγκαταστάσεων με κλειστό κύκλωμα και αλυσίδα μεταποίησης που συμμορφώνονται με αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής και απαιτήσεις Κανονισμών, η GEA είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και προμήθεια λύσεων προσανατολισμένων στον πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης άσηπτων διεργασιών, των βέλτιστων δυνατοτήτων καθαρισμού, της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις της ορθής παραγωγικής πρακτικής (ΟΠΠ), της ήπιας μεταποίησης του προϊόντος, της αποτελεσματικής ανάκτησης των δραστικών συστατικών και της αξιόπιστης κλιμάκωσης.

Ειδικοί σε θέματα εξοπλισμού

Οι τεχνολογίες της GEA περιλαμβάνουν μηχανικό διαχωρισμό, ζύμωση, ομογενοποίηση υψηλής πίεσης και ρήξη κυττάρων, ξήρανση με κατάψυξη, ξήρανση ασηπτικού ψεκασμού, συστήματα ελέγχου εγκαταστάσεων (SCADA και MES) και πολλά άλλα. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης μια σειρά συστημάτων ανάμειξης μείγματος και συνεχούς ανάμειξης και διαμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων των τυποποιημένων και προσαρμοσμένων λύσεων για την προετοιμασία και διαμόρφωση των μέσων, καθώς και για αυτοματοποίηση, συλλογή δεδομένων και διαλύματα CIP / SIP.

Με το μοναδικό μείγμα εμπειρίας και τεχνογνωσίας που διαθέτει, η GEA παρέχει αυτόνομα μηχανήματα ή μονάδες συσκευασίας που εγγυώνται υψηλή απόδοση πολύτιμων ουσιών και λειτουργούν αποτελεσματικά, αξιόπιστα και οικονομικά. Ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο ή μικρό, η GEA μπορεί να προσθέσει αξία σε οποιοδήποτε έργο παραγωγής εμβολίων.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.