Αλυσίδα Μεταποίησης

Η GEA προσφέρει τη λύση που ψάχνετε

Η βιομηχανία ποτών για ανθρακούχα και μη ανθρακούχα ποτά, νερό και χυμούς είναι τεράστια και περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων. Ανεξάρτητα αν χρειάζεστε μια νέα μονάδα ή την επέκταση μιας ήδη υπάρχουσας μονάδας, η GEA έχει τη λύση – επίσης για τα οινοπνευματώδη ποτά και το κρασί. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μεταποίηση αμέτρητων διαφορετικών ποτών για να καλύψουμε τις σημερινές απαιτήσεις σε όλο τον κόσμο.

Από την παραλαβή μέχρι την πλήρωση και τη συσκευασία

Η βιομηχανική στύψη χυμών με κατακαθιστήριο, διαχωριστικό, μονάδες διήθησης μεμβράνης και μονάδες εξάτμισης της GEA είναι κατάλληλα για σχεδόν όλους τους τύπους φρούτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εμπόριο. Ακόμα και οι μικρότερες παρτίδες μπορούν να υφίστανται επεξεργασία γρήγορα και εύκολα. Η συνεχής παραγωγή σε κλειστό σύστημα σημαίνει αυξημένη διαχείριση των διεργασιών μικροβιολογικής ασφάλειας και υγιεινής. Οι ουσίες που καθορίζουν την αξία μπορούν να εκχυλιστούν επιλεκτικά. Το αποτέλεσμα: πάντα είναι η ομοιόμορφη ποιότητα χυμού με καθορισμένο περιεχόμενο σε θόλωμα.

Η GEA προμηθεύει, εκτός από τα στάδια της καίριας διεργασίας, όλο τον πρόσθετο εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για θέρμανση, ψύξη, απαέρωση, ανάκτηση αρώματος, αποθείωση και συμπύκνωση.

Ξεκινώντας από την παραλαβή των πρώτων υλών ως συμπύκνωμα ή σκόνη σε συνδυασμό με την αποθήκευση όλων αυτών των συστατικών, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας. Οι πρώτες ύλες θα παραδίδονται σε σάκους, δοχεία, κιβώτια χύδην υλικού, φορτηγά, βαρέλια ή άλλες συσκευασίες.

Η GEA παρέχει διαφορετικές λύσεις για τη διάλυση σκόνης όπως γεύση, άρωμα ή γλυκαντικά. Τα υγρά όπως τα μίγματα ροφημάτων ή η ζάχαρη θα εκτελούνται είτε ως ασυνεχείς διεργασίες είτε ως τεχνολογία inline. Άλλες σκόνες διαλύονται σε ειδικά σχεδιασμένο σταθμό διαλυτοποίησης πριν προστεθεί στο προϊόν.

Κατά τη διεργασία ανάμειξης όλες αυτές οι πρώτες ύλες συνδυάζονται σε ακριβείς αναλογίες μεταξύ τους και αναμειγνύονται για να σχηματίσουν ένα εμπορεύσιμο προϊόν. Για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων χρησιμοποιούνται οι διεργασίες inline ή ασυνεχείς διεργασίες.

Μετά την ανάμειξη του έτοιμου προς κατανάλωση προϊόντος ή του συμπυκνώματος, το οποίο θα αναμειχθεί αργότερα, το προϊόν θα υποβληθεί σε θερμική επεξεργασία για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του.

Κατά τη διάρκεια της παστερίωσης που εκτελείται με εναλλάκτη θερμότητας με πλάκες ή σωληνωτό εναλλάκτη θερμότητας, το προϊόν μπορεί να απαερωθεί ή / και να ομογενοποιηθεί. Το θερμασμένο προϊόν θα αποθηκευτεί σε μία αντισταθμιστική δεξαμενή υπό ασηπτικές συνθήκες ακολουθούμενο από ασηπτική ενανθράκωση αν χρειαστεί.

Το παραγόμενο προϊόν θα παρασχεθεί στη συνέχεια για τη διαδικασία πλήρωσης. Η GEA παρέχει πλήρεις γραμμές πλήρωσης σε συνεχώς υψηλή ποιότητα για κάθε είδους ποτά.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=