Αίθουσα Ζυθοποίησης

Για τις ανά τον κόσμο υπέροχες μπύρες: τεχνολογία ζυθοζύμωσης GEA.

Η καρδιά του ζυθοποιείου κτυπά στην εγκατάσταση ζυθοζύμωσης. Κάθε στάδιο της σειράς παραγωγής επηρεάζει αποφασιστικά την ποιότητα της μπύρας, τη σταθερότητα της γεύσης και την απόδοση. Εκτός από τη χρήση κατάλληλων μεμονωμένων μονάδων, είναι ζωτικής σημασίας όλες οι διαδικασίες να συντονίζονται απόλυτα μεταξύ τους.

Τελειομανείς στην αίθουσα ζυθοποίησης

Ένα γεγονός που συνειδητοποίησε η GEA σε πολύ πρώιμο στάδιο. Η κατασκευή πλήρως συνδυασμένων αιθουσών ζυθοποίησης αποτέλεσε τη βάση της επιτυχίας της εταιρείας μας. Η ισχύς μας απορρέει από το γεγονός ότι για κάθε στάδιο της διαδικασίας η τεχνολογία ζυθοζύμωσης και η τεχνολογία μηχανικής μελέτης σχεδιάζονται με γνώμονα τις απαιτήσεις σας, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά συνολικά αποτελέσματα

Για την GEA, η προέλευση των σπουδαίων μπυρών βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες: Κατανόηση των συνδέσεων και των αλληλεπιδράσεων. Ορθή αξιολόγηση των διαφόρων σταδίων της διαδικασίας. Υιοθέτηση διαφορετικής προσέγγισης. Αυτός είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να δημιουργούνται καινοτόμες λύσεις προσανατολισμένες στον πελάτη.

Έτσι εξοικονομούμε πόρους και μεγιστοποιούμε την ποιότητα – για τις ανά τον κόσμο σπουδαίες μπύρες.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των αιθουσών ζυθοποίησης αναπτύσσονται με σκοπό την πρακτική εφαρμογή, συνεργαζόμενοι στενά με τους πελάτες μας. Αυτή η προσωπική προσέγγιση και η εγγύτητα στις εσωτερικές εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουν τον υψηλό βαθμό απόδοσης των επενδύσεων. Καλύπτουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με βιώσιμες και προσιτές λύσεις – χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.