Αειφόρες γραμμές

Τα καλύτερα στοιχεία κατανάλωσης ενέργειας με τις λύσεις του συστήματος που προσφέρουμε

Όλο και περισσότερο, όλοι αντιμετωπίζουμε αυξανόμενο ενεργειακό κόστος, αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανονισμούς ή ακόμη και φόρους επί της ενέργειας ή των εκπομπών ρύπων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης του αυξανόμενου κόστους στον τομέα της διαχείρισης της ενέργειας και της περιβαλλοντικής τεχνολογίας. Με τη σταθερή και άρτια δομημένη βελτιστοποίηση της τεχνολογίας ζυθοποιίας και του εξοπλισμού των μονάδων είναι δυνατόν να μειωθεί το κόστος ενέργειας και να πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις με εμπορικά βιώσιμο τρόπο. Κάθε έργο διαχείρισης της ενέργειας αρχίζει με μια αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης του ζυθοποιείου σε σχέση με τις ροές ενέργειας και υλικών.

Υιοθετήστε βιώσιμους τρόπους τους οποίους διαθέτει η GEA

Η εμπειρία μας δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη δυνατότητα βελτιστοποίησης, ιδιαίτερα στην αίθουσα ζυθοποίησης, που είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής ενέργειας στο ζυθοποιείο και αντιπροσωπεύει το 40% της κατανάλωσης ενέργειας. Καθορίζουμε όλα τα σχετικά συγκεκριμένα στοιχεία κατανάλωσης σε κάθε τμήμα της ζυθοποιίας για να μορφώσουμε σαφή εικόνα και να προβούμε στη βελτιστοποίηση των διεργασιών και του σχετικού εξοπλισμού.

Εκτιμούμε ακριβώς τι πρέπει να γίνει για να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας και τα κόστη, να μειωθεί η κατανάλωση νερού και η παραγωγή λυμάτων και να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων! Φυσικά, οι υπολογισμοί οικονομικής απόδοσης λαμβάνονται επίσης υπόψη, αλλά σε όλες τις προσπάθειες βελτιστοποίησης η ποιότητα της μπύρας είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

Διαβούλευση για τα ακόλουθα τεχνολογικά θέματα

  • Ενεργειακή τεχνολογία και διαχείριση
  • Ψυκτική και θερμική τεχνολογία
  • Λύσεις για πόσιμα και ακάθαρτα ύδατα
  • Τεχνολογία ελέγχου διεργασιών, κτήση δεδομένων
  • Τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου
  • Διαχείριση έργων με έλεγχο κόστους
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.