Συστατικά Τροφίμων

Συστατικά υψηλής ποιότητας για ανταγωνιστικά προϊόντα

Ο τομέας των συστατικών τροφίμων της βιομηχανίας ειδών διατροφής είναι ποικίλος και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση ή τη βελτίωση της ασφάλειας, της φρεσκάδας και της θρεπτικής αξίας των τροφίμων μας, καθώς και της γεύσης, της υφής ή της εμφάνισής τους. Υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, εκχυλίσματα ή γεύσεις – είναι όλα τα συστατικά τροφίμων.

Ενιαίες μονάδες μεταποίησης και ολοκληρωμένες λύσεις

Η GEA ειδικεύεται στην επεξεργασία προϊόντων διατροφής και το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών για την παραγωγή συστατικών, από την μεταποίηση υγρών και την προετοιμασία τροφίμων έως την ξήρανση και τη μεταφορά, αποθήκευση και συσκευασία των τελικών προϊόντων. Μπορούμε να παρέχουμε λύσεις που κυμαίνονται από μεμονωμένα τμήματα εξοπλισμού μέχρι ολοκληρωμένες μονάδες.

Η πολυετής πείρα μας εγγυάται τον σχεδιασμό υγιεινής μεταποίησης με βάση την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας στην τεχνολογία τροφίμων. Η φιλοσοφία της GEA για τον σχεδιασμό και τις μεθόδους της μεταποίησης είναι να θέσουμε τα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας, ποιότητας προϊόντων και μέγιστης απόδοσης της εγκατάστασης, ενώ παράλληλα να τηρούμε τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας ανά πάσα στιγμή.

Η εμπειρία μας καλύπτει ένα πλήθος συστατικών τροφίμων, όπως:

  • Συστατικά για ποτά όπως ενεργειακά ροφήματα, εκχυλίσματα, χυμοί και αναψυκτικά
  • Ασβέστιο, δεξτράνη, βότανα, βιταμίνες
  • Καραγενάνη, σιρόπια καλαμποκιού, γλυκόζη, αραβικό κόμμι, ινουλίνη, μαλτοδεξτρίνες, βύνη, πηκτίνη, σορβιτόλη, ζάχαρη, ξυλιτόλη
  • Πρωτεΐνες από λαχανικά και σπόρους, κρέας, ψάρι και θαλασσινά, ζελατίνες
  • Εκχυλίσματα από λαχανικά, φρούτα και μούρα
  • Ζωικά και βοτανικά έλαια και λιπαρές ουσίες, ιχθυέλαιο, ξηροί καρποί και σπόροι

Η GEA συνεργάζεται με τους πελάτες της σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του έργου, από τον καθορισμό των απαιτήσεων και λύσεων έως την παράδοση της μονάδας, εγκαίρως και σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Υιοθετώντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των υπηρεσιών και των μονάδων μας, οι πελάτες έχουν ως δεδομένη την μεγάλη αντοχή των μονάδων μας και τη βέλτιστη απόδοσή τους.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.