Πουλερικά, Κρέατα & Θαλασσινά

Πουλερικά, Κρέατα και Θαλασσινά

Οι σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής καθώς και τα αξιόπιστα συστήματα μεταφοράς και αποθήκευσης τροφίμων σημαίνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα πουλερικών, κρεάτων και θαλασσινών. Από το αγρόκτημα ή από τη θάλασσα στο πιάτο, είμαστε ο σωστός συνεργάτης για την παραγωγή και τη συσκευασία σας. Επιπλέον, διασφαλίζοντας τη σωστή θερμοκρασία μέσα σε ολόκληρη την ψυκτική αλυσίδα, εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων σας.

Μεταποίηση και συσκευασία τροφίμων

Bone in Poultry fork

Η GEA ειδικεύεται σε λύσεις με επίκεντρο την απόδοση για προϊόντα πουλερικών, κρέατος, ψαριών και θαλασσινών. Προμηθεύουμε μεμονωμένα μηχανήματα για να ολοκληρώσουμε γραμμές παραγωγής για προετοιμασία, μαρινάρισμα, μεταποίηση, τεμαχισμό και συσκευασία. Συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων όπως η ποικιλία προϊόντων, η ευελιξία της μεταποίησης, η μείωση του κόστους ανά κιλό και ανά συσκευασία, η ασφάλεια των τροφίμων και το περιβάλλον, η GEA υποστηρίζει την απόδοση των επιχειρήσεων μεταποίησης τροφίμων καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού. Οι τεχνολογίες μας βελτιώνουν την παραγωγή και μειώνουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων μεταποίησης τροφίμων.

Έλεγχος θερμοκρασίας

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας στην αρχή της μεταποίησης είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Οι μονάδες ψύξης και κατάψυξης της GEA ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και διευκολύνουν μια λειτουργική ψυκτική αλυσίδα. Αυτή η επένδυση στη διαχείριση της ψύξης ανταποδίδει τελικά το κόστος της, τόσο για την εταιρεία όσο και για το περιβάλλον. Είτε οι απαιτήσεις σας είναι η ψύξη και η αποθήκευση νωπού κρέατος, είτε η ψύξη και η κατάψυξη για περαιτέρω μεταποίηση τροφίμων, η GEA προσφέρει εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρογνωμοσύνη. Οι μηχανικοί μας θα σχεδιάσουν μια τεχνολογία ψύξης για κάθε είδος κρέατος και πουλερικών.

Μεταποίηση υποπροϊόντων

Food Lard by-product

Χρησιμοποιούνται ως πολύτιμα συστατικά στη βιομηχανία τροφίμων, καθώς τα γεωργικά λιπάσματα εφαρμόζονται ενίοτε στη φαρμακευτική παραγωγή και χρησιμοποιούνται σε πολυάριθμους κλάδους της βιομηχανίας με τη μορφή βιομηχανικών λιπών – παραπροϊόντων από ψάρια και ζώα.

Τα ζωικά έλαια και λίπη, οι πρωτεΐνες υψηλής αξίας αλλά και το δέρμα, τα οστά, το αίμα κ.λπ., είναι πολύτιμες πρώτες ύλες και η παραγωγή και η μεταποίησή τους συμβάλλουν σημαντικά στην κερδοφορία στη βιομηχανία ψαριών και κρέατος. Για το λόγο αυτό, η GEA υποστηρίζει εγκαταστάσεις μεταποίησης και αξιοποίησης ιχθύων με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο εξοπλισμό διαχωρισμού και καινοτόμες γραμμές μεταποίησης, στις οποίες το ενδιαφέρον επικεντρώνεται ειδικότερα στην αποτελεσματικότητα, τον υγειονομικό σχεδιασμό και την ποιότητα.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.