Λάδι, Άμυλο & Γλυκαντικά

Εξατομικευμένες λύσεις για την παραγωγή και μεταποίηση λαδιού, ζάχαρης και αμύλου

Οι κυμαινόμενες τιμές της παγκόσμιας αγοράς οδήγησαν σε προκλήσεις για τους παραγωγούς της βιομηχανίας λαδιού, αμύλου και ζάχαρης. Για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής και τη βελτιστοποίηση των κερδών, η GEA έχει αναπτύξει προσαρμοσμένες λύσεις για ευέλικτη διαχείριση της μεταποίησης, οι οποίες ελαχιστοποιούν την κατανάλωση νερού και ενέργειας. Από αυτόνομα μηχανήματα μέχρι ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις, η GEA προμηθεύει στην αγορά τις βασικές τεχνολογίες για αποτελεσματικές παραγωγικές διαδικασίες.

Ανάκτηση λαδιού και αναγέννηση λαδιού: καινοτόμος μεταποιητική τεχνολογία

Η GEA προσφέρει τεχνολογία μεταποίησης για την ανάκτηση και τον καθαρισμό σχεδόν όλων των φυτικών και ζωικών ελαίων και λιπών, καθώς και την αναγέννηση λαδιού για την ξήρανση, την εξουδετέρωση, την αποκήρωση, την κλασμάτωση και τον διαχωρισμό του πολτού εξουδετέρωσης. Οι τεχνολογίες μας χρησιμοποιούνται επίσης για την παραγωγή βιοντίζελ υψηλής ποιότητας.

Η τεχνολογία φυγοκεντρικού διαχωρισμού GEA, οι εγκαταστάσεις συγκέντρωσης και οι τεχνολογίες ξήρανσης προσφέρουν εγγυημένες μέγιστες αποδόσεις σε οποιαδήποτε κλίμακα παραγωγής. Η πολυετή πείρα μας στον τομέα της ανάκτησης και μεταποίησης πρώτων υλών που περιέχουν λάδι σημαίνει ότι έχουμε εκτεταμένη τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Εκτός από την προμήθεια προηγμένων μεμονωμένων μηχανημάτων, μπορούμε να προμηθεύσουμε ολόκληρες γραμμές επεξεργασίας ή ακόμα και να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ολοκληρωμένες, προσαρμοσμένες μονάδες. Οι λύσεις του συστήματός μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε συγκεκριμένης εργασίας παραγωγής και εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελεσματικές και αξιόπιστες συνολικές διαδικασίες. Καταναλώνοντας ελάχιστες ποσότητες νερού και ενέργειας, τα συστήματά μας μπορούν επίσης να συμβάλουν σημαντικά στην οικονομική επιτυχία.

Ευέλικτα συστήματα για την ανάκτηση αμύλου, γλουτένης και υποπροϊόντων

Κατά την ανάκτηση του αμύλου, της γλουτένης και των υποπροϊόντων τους, οι εγκαταστάσεις μας πολλαπλών χρήσεων εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις και ποιότητα προϊόντων πρώτης τάξεως. Η ευέλικτη τεχνολογία της GEA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μεταποίηση μιας ευρείας γκάμας πρώτων υλών, ενώ παράλληλα κάνει αποδοτική χρήση της ενέργειας και των πόρων για τη μείωση του λειτουργικού κόστους, πράγμα που ωφελεί την κερδοφορία της μονάδας. Η αποτελεσματική διαχείριση των υδάτων σημαίνει ειδικότερα ότι χρησιμοποιείται πολύ μικρός όγκος γλυκού νερού, γεγονός που μειώνει επίσης τα λύματα και ελαττώνει το κόστος απόρριψης αυτών.

Η αποτελεσματική μεταποίηση των παραπροϊόντων είναι ένας τομέας που προσφέρει τεράστιες δυνατότητες βελτιστοποίησης της συνολικής μεταποίησης. Η τεχνογνωσία της GEA στην επεξεργασία των υδάτων μεταποίησης, καθώς και στην ανάκτηση πρωτεϊνών και ινών, σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στη βιομηχανία πρωτοποριακές, εξατομικευμένες μεθόδους εγκατάστασης που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ομαλές διαδικασίες παραγωγής σε όλα τα στάδια της μεταποίησης. Οι εγκαταστάσεις μας πολλαπλών χρήσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ευρύ φάσμα πρώτων υλών και για την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας τελικών προϊόντων, είτε οι πελάτες τις χρησιμοποιούν για την παραγωγή ζωοτροφών είτε για την επακόλουθη παραγωγή αιθανόλης.

Αποτελεσματικές τεχνολογίες για τη βιομηχανία ζάχαρης

Η GEA προσφέρει μια σειρά βασικών τεχνολογιών και λύσεων για τη βιομηχανία ζάχαρης, από τις τεχνολογίες ξήρανσης, ψύξης και συγκέντρωσης μέχρι και λύσεις διήθησης και μηχανικού διαχωρισμού για ένα ευρύ φάσμα διεργασιών. Μπορούμε επίσης να προμηθεύουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις για τη διαμόρφωση και συσκευασία προϊόντων με βάση τη ζάχαρη. Οι τεχνικές μας λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να στηρίξουν τη βιομηχανία στην παραγωγή ακατέργαστης ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο και από ζαχαρότευτλα καθώς και στην μεταποίηση και καθαρισμό πρώτων υλών.

Με τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τα συστήματα GEA επιτρέπουν βελτιστοποιημένες διεργασίες.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=