Κατεψυγμένα Τρόφιμα

Κατεψυγμένα τρόφιμα: Επεξεργασία τροφίμων για υψηλή ποιότητα

Οι κατασκευαστές και οι διανομείς τροφίμων έτοιμων προς κατανάλωση απαιτούν αποτελεσματικές τεχνολογίες ψύξης και κατάψυξης για την αποθήκευση και τη μεταφορά προϊόντων. Η επένδυση σε αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης της ψύξης αποτελεί ελάχιστη απαίτηση τόσο για τους κατασκευαστές όσο και για την αλυσίδα διανομής. Οι μηχανικοί της GEA μπορούν να σχεδιάσουν ένα αποδοτικό, οικονομικό και περιβαλλοντικά βιώσιμο διάλυμα ψύξης ή κατάψυξης για κάθε είδος τροφίμων.

Από τους ψύκτες αμμωνίας και τους καταψύκτες προϊόντων σε χαρτοκιβώτια, έως τις παγομηχανές, τον εξοπλισμό συσκευασίας τροφίμων, τις βαλβίδες και συστήματα ελέγχου, η GEA διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών που βοηθούν στη διατήρηση των τροφίμων έτοιμων προς κατανάλωση.

Τα ψυκτικά συγκροτήματα GEA είναι κατάλληλα για σχεδόν οποιονδήποτε τομέα βιομηχανικής ψύξης και είναι διαθέσιμα ως μονάδες εμβολοφόρου και κοχλιοφόρου συμπιεστή. Οι παγομηχανές μας περιλαμβάνουν συμπιεστές πάγου και μονωμένα δοχεία πάγου, τα οποία είναι ιδανικά για τη διατήρηση των θαλασσινών και τη βιομηχανική μεταποίηση τροφίμων.

Η τεχνολογία των καταψυκτών της GEA περιλαμβάνει σήραγγες κατάψυξης ελικοειδείς και καταψύκτες προϊόντων σε χαρτοκιβώτια. Επιπλέον, προμηθεύουμε εμβολοφόρους και κοχλιοφόρους συμπιεστές, βαλβίδες, εξαρτήματα και συστήματα ελέγχου που θα ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Οι ενεργειακά αποδοτικές μας σήραγγες κατάψυξης είναι ιδανικές για την ψύξη και την κατάψυξη χαλαρά κυλιόμενων προϊόντων, όπως μπιζέλια, μούρα ή πατάτες τηγανητές. Οι καταψύκτες GEA είναι ιδανικοί για την κατάψυξη προϊόντων σε χαρτοκιβώτια ή συστελλόμενο περιτύλιγμα, ενώ οι σπειροειδείς καταψύκτες μας, οι οποίοι έχουν δυναμικότητα μέχρι 7 τόνους / ώρα, είναι μια τεχνολογία επιλογής για μεταποιημένα προϊόντα και προϊόντα έτοιμα προς κατανάλωση όπως ψαροκροκέτες ή κοτομπουκιές. Οι σπειροειδείς καταψύκτες μας διαθέτουν λειτουργία παγοποίησης, διαδοχική απόψυξη (SD) και συστήματα απομάκρυνσης χιονιού (SRS), τα οποία επιτρέπουν τη συνεχή λειτουργία για έως και 14 ημέρες χωρίς διακοπή για απόψυξη.

 

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.