Καφές & Τσάι

Απλά η τελειότητα για κάθε γεύση

Η γεύση και η άνεση διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον ορισμό της ποιότητας για τους στιγμιαίους μας καφέδες και το τσάι. Το άρωμα, η γεύση, η διαλυτότητα και η σταθερότητα αποτελούν βασικά στοιχεία που θα επηρεάσουν τελικά την υπεροχή του προϊόντος που παρέχεται στους πελάτες. Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία της GEA καθιστούν αυτήν την λειτουργία δυνατή, καθημερινά, σε όλο τον κόσμο.

Ολοκληρωμένες μονάδες για στιγμιαία ποτά

Για δεκαετίες, το όνομα GEA είναι συνώνυμο με υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής στιγμιαίου καφέ. Η τεχνογνωσία μας στην μεταποίηση και την τεχνολογία στον τομέα της άμεσης παραγωγής ποτών, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο ντιζάιν και τον μηχανολογικό σχεδιασμό, μας αναδεικνύουν σε ιδανικό συνεργάτη, ανεξάρτητα από το προϊόν, τη μονάδα ή τη γραμμή παραγωγής. Το χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών GEA καλύπτει:

  • Εκχύλιση, επεξεργασία εκχύλισης και συντήρηση αρώματος
  • Εξάτμιση και συγκέντρωση διαλύματος ψύξης
  • Ψεκασμό και λυοφίλιση
  • Συσσωμάτωση και κοκκοποίηση
  • Διακίνηση και συσκευασία σκόνης
  • Ένα μέσο σε κάθε φάση

Οι εξειδικευμένες ομάδες διαχείρισης έργων θα φροντίσουν για να περάσει ομαλά το έργο σας από όλες τις φάσεις – από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού μέχρι την τελική εγκατάσταση και δοκιμή του εξοπλισμού, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Η δέσμευσή μας εκτείνεται πέρα από την παράδοση της πραγματικής μονάδας: μπορούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που εγγυάται τόσο την απόδοση όσο και τη μακροζωία της παραγωγικής σας μονάδας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.