Φρούτα & Λαχανικά

Διατηρώντας τα προϊόντα φρέσκα από το χωράφι στο πιάτο σας

Τα σύγχρονα δίκτυα μεταφοράς και τα εξελιγμένα συστήματα ψύξης, κατάψυξης και εφοδιαστικής έχουν μετατρέψει την αγορά φρέσκων τροφίμων σε πραγματικά παγκόσμια γιορτή που σημαίνει ότι μπορούμε να απολαύσουμε φρέσκα τρόφιμα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, όλο το χρόνο. Ωστόσο, τα φρούτα και τα λαχανικά είναι ευαίσθητα προϊόντα και ο έλεγχος της θερμοκρασίας και η ήπια διακίνηση αυτών των ευαίσθητων ειδών διατροφής είναι κρίσιμοι παράγοντες για τη διατήρηση της ποιότητάς τους.

Ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και συνάδει τις επικρατούσες τάσεις

Τα συστήματα ψύξης και κατάψυξης της GEA για τα φρούτα και τα λαχανικά θα εξασφαλίσουν ότι η αλυσίδα ψύξης παραμένει αποδοτική και αδιάλειπτη. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε υγιεινές, μακροχρόνιες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις που εξοικονομούν ενέργεια και έχουν ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το χαρτοφυλάκιο της GEA για τον θερμοκρασιακό και τον εξοπλισμό των συστημάτων διακίνησης και συσκευασίας για φρούτα και λαχανικά περιλαμβάνει ψυγεία, καταψύκτες για εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ, των κέντρων διανομής και των οχημάτων μεταφοράς. Οι λύσεις μας για λυοφίλιση της συνεχούς και κατά παρτίδα μεταποίησης βασίζονται σε δεκαετίες τεχνολογικής τεχνογνωσίας και εμπειρία εγκατάστασης το δε εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των  ψυκτικών συγκροτημάτων αμμωνίας με εμβολοφόρους και ελικοειδείς συμπιεστές καλύπτει συστήματα που είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή ψύξης. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε βαλβίδες και εξαρτήματα για βιομηχανική ψύξη.

Το χαρτοφυλάκιό μας προσφέρει πάνω από 40 διαφορετικούς τύπους παγομηχανών και συστημάτων πάγου για νιφάδες πάγου και υγρούς πάγους, από πλήρεις συσκευασίες πάγου και μονάδες παραγωγής πάγου μικρής χωρητικότητας, έως γεννήτριες νιφάδων πάγου, συμπιεστές πάγου και μεγάλης κλίμακας δοχεία πάγου.

Η GEA παρέχει υψηλής απόδοσης, υγιεινές και αξιόπιστες τεχνολογίες για τη συσκευασία φρέσκων και κατεψυγμένων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων συσκευασιών υπό κενό, διαμορφωμένων και προσχηματισμένων δίσκων. Αντιπροσωπεύουμε έναν πάροχο ενιαίων λύσεων για ένα ευρύ φάσμα συναφών τεχνολογιών, εξοπλισμού και εξαρτημάτων για τη διακίνηση και ψύξη φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Από τις αντλίες θερμότητας και τους συμπιεστές για ψύξη στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα έως τον εξοπλισμό καθαρισμού δεξαμενών, υλικά Η/Υ και λογισμικό ελέγχου μηχανημάτων και τον αυτοματισμό μεταποίησης και τα συστήματα MES, ο στόχος της GEA είναι να προσφέρει αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις που να είναι αξιόπιστες, οικονομικές από απόψεως κατανάλωσης ενέργειας και περιβαλλοντικά βιώσιμες.

 

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.