Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική

Γλυκά ή αλμυρά: Τι προτιμάτε;

Από τις γευστικές πίτες και τις πίτσες μέχρι τα εκλεπτυσμένα αρτοσκευάσματα, τα δελεαστικά κέικ, τα ζαχαρωτά και τα ψιλοκομμένα κουλουράκια, υπάρχει μια γλυκιά ή νόστιμη αρτοκεντρική απόλαυση που δελεάζει τον καθένα μας. Αντιλαμβανόμαστε τα σημερινά προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ως πολύχρωμα, φανταστικά και εκλεπτυσμένα, αλλά πολλά από τα αγαπημένα μας προϊόντα, για παράδειγμα, τα γλειφιτζούρια μπορούν να κατασκευαστούν μόνο χάρη σε μια σειρά τεχνολογιών μεταποίησης και συσκευασίας τελευταίας τεχνολογίας.

Λύσεις για ολόκληρη τη μεταποίηση

Έχοντας πάνω από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στον τομέα της αρτοποιίας, χάρη στην εξαγορά της Comas και της Imaforni, η GEA προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό και ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για κέικ, πίτες, ζαχαρωτά, μαλακά και σκληρά μπισκότα, κέικ, σνακ και επιλεγμένα αρτοσκευάσματα. Οι κατοχυρωμένες τεχνολογίες μας και οι δυνατότητες πλήρους ενοποίησης γραμμών σημαίνουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε συστήματα κλειστού τύπου για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και άπαντα από μια μόνο πηγή. Η τεχνογνωσία και οι λύσεις της GEA καλύπτουν κάθε στάδιο της μεταποίησης των προϊόντων αρτοποιίας, από την παραλαβή των συστατικών και τη διακίνηση εις χύδην, μέχρι την επεξεργασία υγρών και σκόνης, τα συστήματα ελέγχου, τις υπηρεσίες ψύξης και συσκευασίας.

Όποια και αν είναι η πολυπλοκότητα ή η κλίμακα της γραμμής παραγωγής ή της μονάδας, οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας GEA, τεχνικοί εμπειρογνώμονες και διευθυντές έργων συνεργάζονται με κάθε πελάτη σε κάθε στάδιο για να διαμορφώσουν τη σωστή λύση, από την αρχική διαβούλευση και τον προγραμματισμό έως την εγκατάσταση και θέση σε πλήρη λειτουργία. Και μέσα από τις επιλογές υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης μπορούμε να διασφαλίσουμε την αξιόπιστη και στιβαρή λειτουργία για τα επιμέρους τμήματα της τεχνολογίας GEA για όλη τη διάρκεια ζωής της.

Το τμήμα αρτοποιίας της GEA.com ενημερώνεται αυτήν την περίοδο για να συμπεριλάβει το περιεχόμενο προϊόντων και εφαρμογών για την επιχείρηση αρτοποιίας μας.

Η καινοτομία της GEA μετατρέπει τις ιδέες σε κερδοφόρα προϊόντα

Η GEA δεν προσφέρει μόνο εξοπλισμό και μονάδες για υπάρχοντα προϊόντα αρτοποιίας. Βοηθάμε επίσης τον κλάδο να καινοτομεί. Στο Κέντρο Αρτοσκευασμάτων της GEA, οι τεχνολόγοι τροφίμων συνεργάζονται στενά με τους πελάτες για να αναπτύξουν νέα προϊόντα για τις υπάρχουσες σειρές προϊόντων τους, να τελειοποιήσουν τις παραγωγικές διαδικασίες και να αναπτύξουν εντελώς νέα είδη αρτοποιίας που μπορούν να εισαχθούν στην αγορά γρήγορα και αποτελεσματικά. Ό,τι κι αν θέλουν οι πελάτες μας να παράγουν, η GEA μπορεί να σχεδιάσει και να προμηθεύσει τα συστήματα που θα μετατρέψουν τις ιδέες σε κερδοφόρα προϊόντα.

Πάνω από μισό αιώνα γλειφιτζούρια

Οι τεχνολογίες και η τεχνογνωσία GEA στον κλάδο της αρτοποιίας συμπληρώνονται από μακρόχρονη εμπειρία στη βιομηχανία γλειφιτζουριών. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει την Έρευνα & Ανάπτυξη, την παραγωγή και την εγκατάσταση γραμμών παραγωγής γλειφιτζουριών. Μπορούμε να παρέχουμε μεμονωμένα μηχανήματα ή πλήρεις γραμμές παραγωγής για τη διαμόρφωση, την ψύξη, την περιτύλιξη και τη συσκευασία.

Τα μηχανήματα γλειφιτζουριών της GEA έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι συμπαγή, φιλικά προς το χρήστη και ευέλικτα, ενώ λειτουργούν με τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Τα συστήματά μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένα με ενσωματωμένα χειριστήρια, λογισμικό παρακολούθησης και διασύνδεσης και είναι συντονισμένα και εξισορροπημένα ώστε να ενσωματώνονται μεταξύ τους. Η GEA συνεργάζεται στενά με τη βιομηχανία έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τεχνολογίες που διευκολύνουν τους πελάτες μας να δημιουργήσουν νέες γεύσεις και μορφές και να διασφαλιστεί ότι θα καλύψουμε όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις. Κάθε σύστημα από την GEA έρχεται με τη διασφάλιση χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας και δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης. Με συνεχή παρακολούθηση της παγκόσμιας αγοράς, το δίκτυο αντιπροσώπων της GEA παρέχει τοπική υποστήριξη και γνώσεις των θεμάτων που άπτονται της αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες που συνεργάζονται με τους εμπειρογνώμονές μας για τα της βιομηχανίας και τεχνολογίας, τις ομάδες υποστήριξης προϊόντων και τις ομάδες τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση ώστε να μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.