Τρόφιμα

Συμβολή στην διατροφή του κόσμου

Η βιομηχανία τροφίμων βρίσκεται υπό αυξανόμενη πίεση για να καλύψει τις ανάγκες ενός αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού που γίνεται όλο και πιο αστικοποιημένος. Η GEA διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την τροφική αλυσίδα – περίπου το 70% των προϊόντων που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ έχουν έρθει σε επαφή με την τεχνολογία μας.

Πρωτοποριακή Τεχνολογία Τροφίμων

Στις βιομηχανικές χώρες υπάρχει ανοδική τάση προς τα τρόφιμα που είναι έτοιμα προς κατανάλωση, που είναι θρεπτικά, υγιή και παρασκευάζονται εύκολα.

Παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για την προετοιμασία, διαχωρισμό, περαιτέρω επεξεργασία, ελαίων και λιπών, φρούτων, λαχανικών, γαλακτοκομικών προϊόντων, ψωμιού, ζαχαροπλαστικής και συστατικών τροφίμων.

Από τα τυποποιημένα εργοστασιακά συστήματα έως τις εξατομικευμένες λύσεις, όλη η τεχνολογία τροφίμων GEA έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να πληροί τα βέλτιστα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας, ενώ λειτουργεί αποτελεσματικά και με βιώσιμο τρόπο. Η τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη συμπληρώνεται από υπηρεσίες διαχείρισης, σχεδιασμού και ελέγχου κόστους, προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική παραγωγή τροφίμων.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Προσθέτοντας αξία στην μεταποίηση τροφίμων

Οι παγκόσμιοι παραγωγοί τροφίμων κατανοούν την ανάγκη προστασίας των εμπορικών τους σημάτων, οπότε όταν πρέπει να καινοτομούν, συχνά αναζητούν την υποστήριξη ενός καταξιωμένου παροχέα τεχνολογίας.

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων διατροφής μπορεί να είναι μια δαπανηρή και εργατοβόρα επένδυση για πολλούς πελάτες. Αν δε προσθέσετε σε αυτό, τη σύνθετη μορφοποίηση, τον λεπτομερή σχεδιασμό της μεταποίησης και την επικύρωση της μονάδας, μπορεί να γίνει μια αποθαρρυντική διαδικασία για ορισμένους πελάτες να το αναλάβουν μόνοι τους.

Για να επιτύχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ασφαλή και επαναλαμβανόμενη παραγωγή των προϊόντων σας πριν από την προώθησή τους στην αγορά, η GEA δημιούργησε αποκλειστικά κέντρα δοκιμών, σχεδιασμένα να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και δοκιμή σε μικρή κλίμακα πριν ληφθεί οριστική απόφαση για παραγωγή μεγαλύτερης κλίμακας.

Οι τεχνολογίες αποφασιστικής σημασίας μεταποίησης, συμπεριλαμβανομένου του διαχωρισμού, της σύνθεσης, της ανάμειξης, της εξάτμισης και της ξήρανσης, είναι διαθέσιμες στις πολυάριθμες εγκαταστάσεις δοκιμών μικρής κλίμακας που σας δίνουν τη δυνατότητα να επαληθεύσετε εύκολα το προϊόν ή τη μεταποίησή σας πριν πραγματοποιήσετε μια επένδυση μεγάλης κλίμακας.

Για παράδειγμα – τα νέα μας Κέντρα Ποιότητας Αρτοποιίας (BEC) που βρίσκονται στο Schio και στη Βερόνα της Ιταλίας έχουν δημιουργηθεί για να επιτρέπουν στους πελάτες να δοκιμάζουν νέες συνταγές αρτοσκευασμάτων σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο και επιτρέπει στους πελάτες να αποδεσμεύσουν τη δική τους μονάδα ενώ ταυτόχρονα εκτελούν νέες δοκιμές προϊόντων εκτός σύνδεσης. Μαζί με σας, οι ειδικοί μας στον τομέα της αρτοποιίας μπορούν να σας δώσουν οδηγίες για τη βέλτιστη διευθέτηση μεταξύ της συνταγής και της σχεδίασης της μονάδας, προτού περάσετε σε πλήρη παραγωγή.

Με δεκαετίες εμπειρίας στη μεταποίηση που αποκτήθηκε από μονάδες μεταποίησης τροφίμων σε όλο τον κόσμο, τα κέντρα δοκιμών σας δίνουν την βεβαιότητα ότι οι μονάδες μεταποίησης που προσφέρουμε είναι βελτιστοποιημένες ώστε να ταιριάζουν με την κατά περίπτωση μεταποίηση και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, οι τρέχουσες βελτιώσεις που πραγματοποιούμε μέσω δοκιμών εκτός σύνδεσης θα ωφελήσουν τελικά την οριστική λύση για την επιλογή της μονάδας παραγωγής σας.

Ο σχεδιασμός της μεταποίησης είναι μόνο μέρος της προσφοράς μας. Με την GEA, έχετε πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, εξοπλισμό και τεχνογνωσία, τις οποίες θα συνδυάσουμε για να σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη λύση απ’ άκρο σε άκρο.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Τα κέντρα δοκιμών μας είναι:

 • Αρτοποιία – Schio και Βερόνα (Ιταλία)
 • Ανάμειξη υγρών – Κοπεγχάγη (Δανία), Ahaus (Γερμανία)
 • Θερμική επεξεργασία – Ahaus (Γερμανία)
 • Ασηπτική Επεξεργασία – Ahaus (Γερμανία)
 • Ομογενοποίηση – Πάρμα (Ιταλία)
 • Διαχωρισμός – Oelde (Γερμανία)
 • Ανάμειξη σε σκόνη – Hamilton (Νέα Ζηλανδία)
 • Ξήρανση με ψεκασμό – Κοπεγχάγη (Δανία). Μέριλαντ (ΗΠΑ)
 • Ξήρανση με ψύξη – Κοπεγχάγη (Δανία)
 • Ξήρανση ζωοτροφών με στερεά – Κοπεγχάγη (Δανία)
 • Εξάτμιση / απόσταξη / μεμβρανική διήθηση – Καρλσρούη (Γερμανία)
 • Φιλτράρισμα – Hudson (ΗΠΑ)
 • Κατάψυξη – Βανκούβερ (Καναδάς); Bakel (Κάτω Χώρες)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με το πώς η GEA μπορεί να προσθέσει αξία στις ανάγκες σας για τη μεταποίηση τροφίμων.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We are currently working on our new website and we will launch soon!


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και σύντομα θα είναι διαθέσιμη!