Ποτά & Οίνος

Τεχνογνωσία για εκλεκτό κρασί και ποιοτικά οινοπνευματώδη ποτά

Η παραγωγή οίνων και οινοπνευματωδών ποτών βασίζεται στη ζύμωση, μια φυσική διεργασία με την οποία οι μικροοργανισμοί ζύμης μετατρέπονται σε υδατάνθρακες, όπως το άμυλο και η γλυκόζη, σε αλκοόλη. Τα αποσταγμένα αλκοολούχα ποτά είναι όλα τα αλκοολούχα ποτά στα οποία η συγκέντρωση αιθυλικής αλκοόλης έχει αυξηθεί σε σχέση με εκείνη του αρχικού ζυμωμένου μείγματος, με τη διεργασία της απόσταξης.

Οίνος και άλλα οινοπνευματώδη ποτά

Ο οίνος είναι ένα αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται από ζυμωμένα σταφύλια ή άλλα φρούτα. Ο αυξανόμενος αριθμός αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων ενσωματώνει την τεχνολογία μηχανικού διαχωρισμού στην παραγωγή των κρασιών τους για να κάνει τη μεταποίηση πιο αποτελεσματική και πιο ανταγωνιστική.

Η GEA προσφέρει καινοτόμες διεργασίες και συστήματα για τους οινοπαραγωγούς. Παρέχοντας φυγοκέντρηση με διαχωριστές και κατακαθιστήρια, διαθέτουμε την τεχνογνωσία στην διήθηση με μεμβράνη και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα τεχνολογιών μηχανικού διαχωρισμού για χρήση σε διάφορα προκαταρκτικά στάδια μεταποίησης, μέχρι τη χονδροειδή και λεπτή διαύγαση και μέχρι τη λείανση.

Η γκάμα προϊόντων απόσταξης της GEA κατασκευάζεται με βάση το κεντρικό σύστημα πολλαπλών εφαρμογών πίεσης / διορθώσεως κενού. Ο σχεδιασμός του κάθε επιμέρους συστήματος καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά υποδομής της τροφοδοσίας και τις ειδικές απαιτήσεις του τελικού προϊόντος. Τα συστήματα GEA ξεχωρίζουν για την υψηλή τους θερμοδυναμική απόδοση και για την υψηλή επιτυγχανόμενη καθαρότητα των αποσταγμάτων.

Η GEA προσφέρει γραμμές ζύμωσης για να συμπληρώσει την κεντρική διεργασία απόσταξης. Αυτό σημαίνει ότι διατίθεται τώρα μια πλήρης σειρά καινοτόμων διεργασιών σχετικά με την τεχνολογία απόσταξης από μια και μόνο αξιόπιστη πηγή.

Επιπλέον, διαθέτουμε διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία στην μεταποίηση παραπροϊόντων που περιέχουν στερεά, τα οποία συχνά προκύπτουν από διεργασίες απόσταξης. Μπορεί να προστίθεται αξία σε αυτά τα υποπροϊόντα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και το πραγματικό προϊόν, μέσω αφυδάτωσης, μετάγγισης, συμπύκνωσης ή εξαγωγής σε μονάδες εξάτμισης και μεταποίησης σε εμπορεύσιμα προϊόντα με επακόλουθη ξήρανση.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.