Νερό

Η ουσία της ζωής

Οι απαιτήσεις για την ποιότητα και την καθαρότητα του νερού αυξάνονται τα τελευταία χρόνια. Το νερό που πίνουμε απαιτεί αξιόπιστη και αποτελεσματική τεχνολογία για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επεξεργασίας που λαμβάνει χώρα μεταξύ της πηγής και της φιάλης. Οι τεχνολογίες μεταποίησης πρέπει να διασφαλίζουν τη διατήρηση των φυσιολογικά σημαντικών και των επιθυμητών συστατικών, ενώ τα ανεπιθύμητα συστατικά στο νερό, όπως τα διαλυμένα αέρια, και ιδιαίτερα το διαλυμένο οξυγόνο, απομακρύνονται πριν από την περαιτέρω ενανθράκωση.

Η GEA προσφέρει τεχνολογίες που βοηθούν να διασφαλιστεί ότι το νερό, ακόμα και το ανθρακούχο, αρωματισμένο ή εμπλουτισμένο με μεταλλικά στοιχεία, υφίσταται επεξεργασία μέσω μονάδων που έχουν σχεδιαστεί με υγιεινή διεργασία. Μπορούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εξαρτημάτων, μονάδων και γραμμών μεταποίησης για κάθε στάδιο και διεργασία, από τη λήψη και την διακίνηση και αποθήκευση υγρών / ξηρών πρώτων υλών έως την μεταποίηση, τη διαμόρφωση και την επεξεργασία, μαζί με πλήρεις γραμμές πλήρωσης, ακόμα και για αφρώδες και αρωματισμένο νερό.

Οι λύσεις της GEA περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες τεχνολογίες και μεθόδους επεξεργασίας νερού, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων για τον εξαερισμό και την παστερίωση, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό εναλλαγής θερμότητας με πλάκες ή σωληνώσεις, μαζί με εξοπλισμό μεταποίησης υγρών που περιλαμβάνει ομογενοποιητές, φυγόκεντρες αντλίες, συστατικά για την ανά παρτίδα ή ενσωματωμένη (inline) ανάμειξη και βαλβίδες για ασηπτική και υγιεινή μεταποίηση. Οι υδραυλικές βαλβίδες κατασκευάζονται από την GEA για πάνω από 80 χρόνια. Αποτελούν το βασικό συστατικό των μονάδων μεταποίησης με μονοκόμματους σωλήνες (matrix-piped) και συμβάλλουν σημαντικά στην υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος. Η GEA μπορεί επιπλέον να προσφέρει κορυφαίες, αποτελεσματικές και περιβαλλοντικά βιώσιμες λύσεις για τον επιτόπου καθαρισμό (CIP) και τον καθαρισμό των δεξαμενών. Και για να εξασφαλιστεί η αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων και η βελτιστοποιημένη λειτουργία, παρέχουμε λογισμικό αυτοματοποίησης και ελέγχου των διεργασιών για μονάδες εμφιαλωμένου νερού.

Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τις γραμμές πλήρωσης για αεριούχα και ανθρακούχα νερά σε φιάλες ΡΕΤ. Μπορούμε να σχεδιάσουμε προσαρμοσμένες γραμμές πλήρωσης που αξιοποιούν τη βαρύτητα, τη μηχανική αντίθλιψη, την αντίθλιψη με πεπιεσμένο αέρα και τις ογκομετρικές τεχνολογίες ηλεκτρονικού συστήματος πλήρωσης. Μπορούμε επίσης να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραγωγής σας με λύσεις συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων των παλετοποιητών και αποπαλετοποιητών, καθώς και συστήματα διακίνησης με μεταφορικούς ιμάντες που χρησιμοποιούν συστήματα «έξυπνης αυτοματοποίησης» για να βοηθήσουν στην ομαλή μεταφορά των συσκευασιών από το ένα μηχανισμό στον άλλο. Η GEA μπορεί να διακινεί αποτελεσματικά τα προϊόντα σας από τον κενό περιέκτη σε μια παλέτα μέχρι το τελικό προϊόν που είναι έτοιμο για τον πελάτη.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στον τομέα των εμφιαλωμένων υδάτων σημαίνει ότι οι ομάδες των έργων μας μπορούν να συνεργαστούν με κάθε πελάτη για να σχεδιάσουν κατά παραγγελία τη βέλτιστη μονάδα ή γραμμή μεταποίησης για κάθε προϊόν και να επιβλέπουν το έργο από την έναρξή λειτουργίας του μέχρι την μονάδα που πρόκειται να τεθεί σε πλήρη παραγωγική διαδικασία.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.