Μπύρα & Μικτά Ποτά Μπύρας

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα μέσα να κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεται το ζυθοποιείο σας

Όταν πρόκειται για την τεχνολογία ζυθοποιίας, η GEA διαθέτει την κορυφαία τεχνογνωσία παγκοσμίως. Με τις εκτεταμένες γνώσεις μας και την απέραντη εμπειρία μας στον τομέα της μηχανολογικής σχεδίασης, έχουμε την τεχνογνωσία και την υποδομή για την κατασκευή μονάδων ζυθοποιίας. Σε αντίθεση με άλλους προμηθευτές, η GEA διαθέτει λύσεις που μπορούν να αντιμετωπίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια της ολοκληρωμένης μεταποίησης ζυθοποιίας – από το μύλο έως την πολλαπλή βαλβίδων των εξαίρετων δεξαμενών μπύρας.

Τέλειες λύσεις ζυθοποιίας – είναι η απαρχή παρασκευής υπέροχων μπυρών.™

Η ικανότητα εφαρμογής διεργασιών άπαχου υγρού, η διασφάλιση προϊόντων υψηλής ποιότητας και η ταχεία προσαρμογή τους στις ανάγκες μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία στην εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια βιομηχανία ζυθοποιίας.

Για να ανταποκριθεί μία μονάδα πλήρως στις απαιτήσεις των αγορών ζυθοποιίας και των πελατών της, πρέπει να σχεδιαστεί σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα τεχνολογικών μεθόδων, δηλαδή ως ένα εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα που μπορεί να είναι δεκτικό βελτιστοποίησης σε συνεχή βάση για να εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την ασφάλεια των προϊόντων.

Η εμπεριστατωμένη γνώση των προϊόντων και των διεργασιών γενικά, καθώς και της τέχνης της παρασκευής μπύρας ειδικότερα, αποτελούν προϋπόθεση για την εξασφάλιση ευελιξίας διότι αποδεδειγμένα είναι η καινοτόμος δύναμη και, φυσικά, η κορυφαία μηχανική υψηλής ακριβείας στην παραγωγή και τη συναρμολόγηση των μονάδων του κλάδου.

Η GEA είναι κορυφαίος προμηθευτής εξαρτημάτων, συστημάτων και υπηρεσιών τεχνολογίας μεταποίησης στη βιομηχανία ζυθοποιίας και έχει ως πελάτες της όλα τα μεγάλα ζυθοποιεία σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες αποκομίζουν δύο ταυτόχρονα οφέλη εταιρικής σχέσης όταν συνεργάζονται μαζί μας: η GEA μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει εξατομικευμένες μονάδες με το κλειδί στο χέρι, αλλά μπορεί επίσης να προμηθεύσει και να εφαρμόζει μεμονωμένα εξαρτήματα για τη βελτίωση της απόδοσης των υπαρχόντων συστημάτων.

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία των μηχανικών και των υπεύθυνων των έργων της GEA είναι τα εχέγγυα που εξασφαλίζουν ότι το ζυθοποιείο σας θα είναι έτοιμο για παραγωγή εγκαίρως και ότι θα λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Η σχεδιαστική μας προσέγγιση, ακόμα και στο το στάδιο της αναξιοποίητης περιοχής, σημαίνει ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το κόστος του κύκλου ζωής διατηρείται στο ελάχιστο, είτε στο χώρο του ζυθοποιείου, είτε στην περιοχή της ψυχρής μεταποίησης είτε σε σχέση με τις παροχές ή την αυτοματοποίηση της μεταποίησης.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.