Μπύρα & Μικτά Ποτά Μπύρας

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα μέσα να κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεται το ζυθοποιείο σας

Όταν πρόκειται για την τεχνολογία ζυθοποιίας, η GEA διαθέτει την κορυφαία τεχνογνωσία παγκοσμίως. Με τις εκτεταμένες γνώσεις μας και την απέραντη εμπειρία μας στον τομέα της μηχανολογικής σχεδίασης, έχουμε την τεχνογνωσία και την υποδομή για την κατασκευή μονάδων ζυθοποιίας. Σε αντίθεση με άλλους προμηθευτές, η GEA διαθέτει λύσεις που μπορούν να αντιμετωπίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια της ολοκληρωμένης μεταποίησης ζυθοποιίας – από το μύλο έως την πολλαπλή βαλβίδων των εξαίρετων δεξαμενών μπύρας.

Τέλειες λύσεις ζυθοποιίας – είναι η απαρχή παρασκευής υπέροχων μπυρών.™

Η ικανότητα εφαρμογής διεργασιών άπαχου υγρού, η διασφάλιση προϊόντων υψηλής ποιότητας και η ταχεία προσαρμογή τους στις ανάγκες μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία στην εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια βιομηχανία ζυθοποιίας.

Για να ανταποκριθεί μία μονάδα πλήρως στις απαιτήσεις των αγορών ζυθοποιίας και των πελατών της, πρέπει να σχεδιαστεί σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα τεχνολογικών μεθόδων, δηλαδή ως ένα εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα που μπορεί να είναι δεκτικό βελτιστοποίησης σε συνεχή βάση για να εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την ασφάλεια των προϊόντων.

Η εμπεριστατωμένη γνώση των προϊόντων και των διεργασιών γενικά, καθώς και της τέχνης της παρασκευής μπύρας ειδικότερα, αποτελούν προϋπόθεση για την εξασφάλιση ευελιξίας διότι αποδεδειγμένα είναι η καινοτόμος δύναμη και, φυσικά, η κορυφαία μηχανική υψηλής ακριβείας στην παραγωγή και τη συναρμολόγηση των μονάδων του κλάδου.

Η GEA είναι κορυφαίος προμηθευτής εξαρτημάτων, συστημάτων και υπηρεσιών τεχνολογίας μεταποίησης στη βιομηχανία ζυθοποιίας και έχει ως πελάτες της όλα τα μεγάλα ζυθοποιεία σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες αποκομίζουν δύο ταυτόχρονα οφέλη εταιρικής σχέσης όταν συνεργάζονται μαζί μας: η GEA μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει εξατομικευμένες μονάδες με το κλειδί στο χέρι, αλλά μπορεί επίσης να προμηθεύσει και να εφαρμόζει μεμονωμένα εξαρτήματα για τη βελτίωση της απόδοσης των υπαρχόντων συστημάτων.

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία των μηχανικών και των υπεύθυνων των έργων της GEA είναι τα εχέγγυα που εξασφαλίζουν ότι το ζυθοποιείο σας θα είναι έτοιμο για παραγωγή εγκαίρως και ότι θα λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Η σχεδιαστική μας προσέγγιση, ακόμα και στο το στάδιο της αναξιοποίητης περιοχής, σημαίνει ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το κόστος του κύκλου ζωής διατηρείται στο ελάχιστο, είτε στο χώρο του ζυθοποιείου, είτε στην περιοχή της ψυχρής μεταποίησης είτε σε σχέση με τις παροχές ή την αυτοματοποίηση της μεταποίησης.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=