Καφές & Τσάι

Η απόλυτη τελειότητα για κάθε γεύση

Είτε πρόκειται για στιγμιαίο είτε για έτοιμο για κατανάλωση καφέ ή τσάι, η γεύση και η ευκολία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον ορισμό της ποιότητας. Το τέλειο άρωμα, η γεύση και η σταθερότητα αντιπροσωπεύουν τα βασικά χαρακτηριστικά που θα διασφαλίσουν ότι οι πελάτες θα απολαύσουν ένα ανώτερο προϊόν. Η GEA καθιστά δυνατή -καθημερινά, σε όλο τον κόσμο, χάρη στο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο τεχνογνωσίας και τεχνολογιών και εξοπλισμού για κάθε στάδιο παραγωγής καφέ, από την επιλογή καφέ- τη διακίνηση και το ψήσιμο, μέχρι τη συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Πλήρη σειρά μονάδων για στιγμιαία και έτοιμα για κατανάλωση ποτά

 

Το όνομα GEA -εδώ και δεκαετίες- είναι συνώνυμο με το σχεδιασμό υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής στιγμιαίου καφέ. Το πλήρες φάσμα των τεχνολογιών μεταποίησης για την παραγωγή στιγμιαίου καφέ μας ανέδειξε σε ιδανικό τεχνολογικό συνεργάτη, ανεξάρτητα από το τελικό προϊόν, τη μονάδα ή τη γραμμή παραγωγής. Στο τμήμα έτοιμων προς κατανάλωση ροφημάτων προσφέρουμε επίσης τεχνολογίες για ασηπτικές γραμμές πλήρωσης για ευαίσθητα προϊόντα ποτών.

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει τεχνολογίες για:

  • Εκχύλιση, επεξεργασία εκχύλισης και συντήρηση αρώματος
  • Εξάτμιση και συμπύκνωση διαλύματος ψύξης
  • Ψεκασμός και ξήρανση με κατάψυξη
  • Συσσωμάτωση και κοκκοποίηση
  • Διακίνηση και συσκευασία σκόνης
  • Πλήρωση

Πόροι για κάθε φάση
Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση της GEA, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία μας στον σχεδιασμό και στη μηχανολογική μελέτη, μας καθιστούν έναν εξαιρετικά ικανό συνεργάτη. Οι εξειδικευμένες ομάδες διαχείρισης έργων θα υλοποιήσουν το σχέδιό σας απρόσκοπτα σε όλες τις φάσεις – από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού μέχρι την τελική εγκατάσταση και δοκιμή του εξοπλισμού εντός του προγραμματισμένου χρονοδιαγράμματος. Η δέσμευσή μας επεκτείνεται πέρα από την παράδοση της πραγματικής μονάδας, καθώς προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των μονάδων που εγγυάται τόσο την απόδοση όσο και την αντοχή της μονάδας παραγωγής.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.