Χυμοί & Συμπυκνώματα

Δεν είναι απλά ένα αναψυκτικό.

Τα ποτά με φυσικά προϊόντα, όπως οι χυμοί φρούτων και λαχανικών, έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Η βιομηχανία αντέδρασε στην αυξανόμενη ζήτηση, παράγοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων που κάνουν τα ράφια των ποτών μας να φαίνονται ελκυστικά. Δεν είναι απαραίτητο κάθε προϊόν να είναι βιολογικό, αλλά όλα αναμένεται να είναι υγιεινά και εύγεστα.

Εξατομικευμένες λύσεις

 

Η ικανότητα ικανοποίησης των προσδοκώμενων για τα επίπεδα ποιότητας απαιτεί  παραγωγική διεργασία και τεχνογνωσία του τελικού προϊόντος. Η GEA είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τελικών πελατών. Παρέχουμε εξοπλισμό και τεχνολογίες για τον διαχωρισμό, τη συγκέντρωση, την ομογενοποίηση, την αυτοματοποίηση, τον επιτόπου καθαρισμό (CIP), τις εργασίες πλήρωσης και συσκευασίας για τη βιομηχανία χυμών φρούτων και λαχανικών. Ως πάροχοι ολοκληρωμένων γραμμών, οι έμπειροι μηχανικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να αναπτύξουν καινοτόμες και αποδοτικές τεχνολογίες μεταποίησης και συσκευασίας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες σας ανάγκες.

Η εμπειρία της GEA σε αυτήν την αγορά σημαίνει ότι διαθέτουμε τις βασικές γνώσεις της συνολικής παραγωγικής διαδικασίας και θα αναγνωρίσουμε τις ανάγκες σας. Μπορούμε να προσαρμόσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις λύσεις μας στις απαιτήσεις σας, είτε πρόκειται για μία πλήρη νέα μονάδα, για μια νέα μεταποίηση, για μια γραμμή συσκευασίας, είτε για την επέκταση μιας υπάρχουσας μονάδας. Η GEA είναι ευφήμως γνωστή για την εγκατάσταση εξατομικευμένων μονάδων μεταποίησης και συσκευασίας για την παραγωγή ποτών και η εμπειρία μας μιλάει από μόνη της: έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει μονάδες για τη βιομηχανία χυμών φρούτων και λαχανικών και στις πέντε ηπείρους.

 

Κορυφαία τεχνολογία

Για να υλοποιήσουμε τις λύσεις μας, χρησιμοποιούμε δομοστοιχεία και τεχνολογίες που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα. Κάθε αυτοματοποιημένη μεταποίηση μπορεί να απεικονιστεί, χρησιμοποιώντας υπολογιστές ή tablet, για την παρακολούθηση κάθε σταδίου. Με τη χρήση υπερσύγχρονων αντλιών, βαλβίδων, αναμικτών, CIP / SIP, γεμιστικών, διαχωριστικών και άλλων τεχνολογιών, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας θα παράγεται τόσο οικονομικά όσο και με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.