Ποτά

Σβήνοντας τη δίψα σε όλο τον κόσμο

Η αγορά των ποτών καταγράφει δυναμική ανάπτυξη παγκοσμίως και υπάρχει μια αυξανόμενη ποικιλία νέων προϊόντων για την κάλυψη της ζήτησης, από χυμούς φρούτων, ακόμη και με τα φυσικά κομματάκια, μέχρι τα ισοτονικά ποτά και τα ποτά υγιεινής διατροφής. Η GEA είναι ηγέτιδα στην παροχή της τεχνολογικής και τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης για να βοηθήσει τους παραγωγούς, τους ζυθοποιούς και τους οινοπαραγωγούς να σβήσουν την παγκόσμια δίψα για ποτά.

Από έργα με το κλειδί στο χέρι μέχρι τη συσκευασία

Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για την δημιουργία και παρασκευή χυμών, σιροπιών, αναψυκτικών, συμπυκνωμάτων ροφημάτων, καφέ, τσαγιού, ποτών σόγιας, οινοπνευματωδών ποτών, κρασιού και μπύρας. Η εξειδίκευσή μας εκτείνεται από ολοκληρωμένα έργα κλειστού τύπου, μηχανολογικό σχεδιασμό, σχεδιασμό και κατασκευή έως την αυτοματοποίηση της μεταποίησης, την ψύξη, την ασηπτική και εξαιρετικά καθαρή πλήρωση και συσκευασία.

Η τεχνολογία ποτών GEA καθιστά εύκολη την εγκατάσταση και τη συντήρηση, επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από το σημαντικά χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την υψηλότερη ποιότητα παραγωγής.

Εκτός από τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και υγιεινής, τα συστατικά και τα συστήματα μας έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν την κατανάλωση φυσικών πόρων – όπως το νερό, η ενέργεια και οι πρώτες ύλες – για να μειώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των πελατών.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η αισιόδοξη προσέγγιση για την καινοτομία στα ποτά

Πρωτοπόρα στην παροχή της τεχνογνωσίας, του εξοπλισμού και των λύσεων που βοηθούν τους παραγωγούς μη αλκοολούχων και οινοπνευματωδών ποτών να μεταποιούν και να παράγουν ένα ευρύ φάσμα ποτών παγκοσμίως, τα κέντρα δοκιμών της GEA στην Ιταλία, τη Γερμανία, τη Δανία, τις Κάτω Χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες παρέχουν ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο τεχνολογικών υπηρεσιών, υποστήριξης και παραγωγής.

Από την ανάμειξη και τη διήθηση μέχρι τις εφαρμογές πλήρωσης και συσκευασίας, οι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι εμπειρογνώμονες μας μπορούν να βοηθήσουν και να επισπεύσουν την ανάπτυξη καινοτόμων νέων προϊόντων ή να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή των υπαρχόντων. Από το εργαστήριο έως την πιλοτική κλίμακα και πέρα από αυτή, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών με δυνατότητα τοποθέτησης σε κινητό πέδιλο & τοποθέτηση και άμεση λειτουργία (plug & play), μπορούμε να διεξάγουμε συγκριτικές μελέτες διεργασιών, να διευκολύνουμε τις δοκιμές πελατών, να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη εφαρμογών και να διεξαγάγουμε δοκιμές για προϊόντα ή πελάτες.

Αποσκοπώντας στη συνεργασία με τους πελάτες προκειμένου να αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις προκλήσεις όσον αφορά την μεταποίηση, η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει την ανάμειξη (Δανία, Γερμανία), την πλήρωση και συσκευασία (Ιταλία), την ομογενοποίηση (Ιταλία), τη συγκέντρωση διαλύματος ψύξης (Ολλανδία), τη θερμική κατεργασία, τον διαχωρισμό, απόσταξη, ζύμωση, εξάτμιση (Γερμανία) και διήθηση (Γερμανία, ΗΠΑ). Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε κινητές μονάδες δοκιμής για επιτόπου χρήση ενώ διαθέτουμε μια μακρά ιστορία αντιμετώπισης προβλημάτων ανάμειξης και σύμμειξης.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ποιότητα στις μεταποιήσεις σας, να προσαρμόσετε βασικές παραμέτρους για να οδηγήσετε τα κρίσιμα χαρακτηριστικά ποιότητας στα απαιτούμενα στοχοθετημένα επίπεδα και να εισάγετε νέα προϊόντα στην αγορά με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Το σύνολο των δεξιοτήτων μας περιλαμβάνει τη συνεργασία με τους πελάτες για το σχεδιασμό, την προσαρμογή και τη βελτιστοποίηση λύσεων για την ικανοποίηση συγκεκριμένων απαιτήσεων μεταποίησης ή / και τη δοκιμή νέων μεθόδων.

Από τις δοκιμές νέων προϊόντων και τις μελέτες σκοπιμότητας έως τις μελέτες κλιμάκωσης, τα προγράμματα κατάρτισης και υποστήριξης των διεργασιών, πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες μας ωφελούν σε μεγάλο βαθμό όσους συμμετέχουν στη βιομηχανική έρευνα και ανάπτυξη, στην επιλογή εξοπλισμού, στη βελτιστοποίηση των διεργασιών και στην ανάπτυξη προϊόντων.

Αναντίρρητα ένας αξιόπιστος προμηθευτής εξοπλισμού στη βιομηχανία ποτών, η GEA προσφέρει στις επιχειρήσεις μεταποίησης σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια κερδοφόρα συνεργασία για να αναπτύξουν τόσο προϊόντα όσο και διεργασίες. Συνδυάζουμε την προηγμένη εσωτερική τεχνολογία με την τεχνογνωσία μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες να μεγιστοποιήσουν τα αναπτυξιακά τους αποτελέσματα. Οι ανάγκες σας είναι κρίσιμες και ατομικές και τα κέντρα δοκιμών ποτών παγκοσμίως έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=