Προσωπική Φροντίδα

Καινοτόμες διεργασίες και σχεδιασμός υγιεινής

Ο κόσμος των προϊόντων προσωπικής φροντίδας κινείται γρήγορα, συνεχώς εξελίσσεται και υποκινείται από μαζικό μάρκετινγκ. Η GEA μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολυετή πείρα της για την αντιμετώπιση των δύσκολων εφαρμογών -συμπεριλαμβανομένων επικίνδυνων, εύφλεκτων, κολλωδών, υγροσκοπικών ή ιξωδών προϊόντων- προκειμένου να βρει τις σωστές λύσεις για την κατά περίπτωση ειδική εφαρμογή των πελατών, με την ελάχιστη επί μέτρω ανάπτυξη, τη διατήρηση του κόστους υπό έλεγχο και την όσο το δυνατό ταχύτερη εμπορική εκμετάλλευσή τους.

Με τόσα πολλά χρήματα που επενδύονται στην προώθηση εμπορικού σήματος (branding) και μια ιδιαίτερα καινοτόμο αγορά, οι κατασκευαστές προϊόντων οικιακής και προσωπικής φροντίδας εξαρτώνται από την ποιότητα και τις μεταποιήσεις των προϊόντων που είναι απόλυτα συνεπή και προσαρμόζονται εύκολα για νέες τάσεις και την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά.

Στην GEA είμαστε ειδικοί σε θέματα πρώτης ύλης, μίξης και ανάμειξης, αποθήκευσης, συσκευασίας στο τέλος της γραμμής, ανάκτησης προϊόντων, επιτόπου καθαρισμού και αποστείρωσης και αυτοματισμού. Είτε χρειάζεστε ένα μόνο εξάρτημα είτε μία πλήρη μονάδα με το κλειδί στο χέρι, η GEA διαθέτει τη σωστή τεχνολογία και την τεχνογνωσία και εμπειρία για να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις -κάθε φορά- από άποψη υγιεινής σχεδίασης, ασφάλειας προϊόντων, παραγωγικότητας, κερδοφορίας και ποιότητας. Έχουμε επίσης την ικανότητα, την εμπειρία και την πλήρη γνώση των προϊόντων και των εφαρμοζόμενων διεργασιών που έχουν αποκτηθεί μέσα από τη μακρά ιστορία μας και την απαράμιλλη γνώση, που κάνει βασική διαφορά σε οποιοδήποτε έργο, μεγάλο ή μικρό.

Η GEA είναι η μοναδική πηγή μεταποίησης προϊόντων προσωπικής φροντίδας παγκοσμίως, όπου η εμπειρία στην τεχνολογία και την ολοκλήρωση συστημάτων συνδυάζονται έξοχα για μέγιστη αποδοτικότητα, κέρδος και ποιότητα για τις παγκόσμιες βιομηχανίες του κλάδου. Όλα τα συγκροτήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής, διασφαλίζοντας την ασφαλή λειτουργία και επιτυγχάνοντας τους στόχους.

Οι κατασκευαστές προϊόντων περιποίησης μαλλιών, φροντίδας δέρματος, στοματικής φροντίδας, περιποίησης σώματος και καλλυντικών προϊόντων μπορούν να βρουν τα σωστά συστήματα επεξεργασίας στην GEA.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.