Οικιακή Φροντίδα

Λύσεις μεταποίησης οικιακής φροντίδας

Οι κατασκευαστές στην αγορά οικιακής φροντίδας λειτουργούν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καθοδηγούμενο από τους καταναλωτές περιβάλλον στο οποίο η καινοτομία και η φήμη του εμπορικού σήματος είναι πρωταρχικής σημασίας. Η GEA προσφέρει τις καλύτερες του είδους ολοκληρωμένες λύσεις μεταποίησης που προσθέτουν αξία διασφαλίζοντας την επιτυχή έκβαση του έργου από την άποψη της ασφάλειας των προϊόντων, του χρόνου ολοκλήρωσης, της υγιεινής, της καθαριότητας, της ποιότητας και της έγκαιρης διάθεσης στην αγορά, έτσι ώστε να πραγματώνονται πλήρως τα οφέλη από τα καινοτόμα προϊόντα και να εξασφαλίζεται σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Διεργασίες

Οι διεργασίες που χρησιμοποιούνται σε αυτούς τους τομείς αποτελούν πολύ συγκεκριμένες προκλήσεις και απαιτούν πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες. Με την ανάπτυξη και εκτέλεση έργων που χρησιμοποιούν ειδικούς εξειδικευμένους πόρους και διαχειρίζοντας ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμών και εφαρμογών αντιμετώπισης προβλημάτων που εμπνέεται από τη φιλοσοφία μας για ελευθερία σχεδιασμού, η GEA έχει «κληροδοτήσει» μοναδικά συστήματα για την αντιμετώπιση της σημαντικής μεταβλητότητας της διακίνησης των συστατικών, των τεχνικών ανάμειξης, του καθαρισμού και της υγιεινής μεταποίησης. Από τα χύδην συστατικά έως τις μικρές προσθήκες, από τα αναμίξιμα υγρά μέχρι τις σκόνες που είναι δύσκολο να διασκορπιστούν, από τα προϊόντα με βάση τα ζυμαρικά και το κερί μέχρι τα εύφλεκτα και τα συστατικά τύπου νερού και από τα διαυγή υγρά έως τα νανογαλακτώματα, η GEA έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να βελτιώσει και να βελτιστοποιήσει τις διεργασίες μεταποίησης προϊόντων οικιακής φροντίδας.

Η GEA είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή πρωτοποριακού εξοπλισμού υγιεινής μεταποίησης και ετοιμοπαράδοτων αλυσίδων μεταποίησης για την αγορά οικιακής φροντίδας. Η τεχνογνωσία μας τόσο στις τεχνικές μεταποίησης τόσο υγρών όσο και σκόνης εξασφαλίζει ότι οι κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών οικιακής φροντίδας και προσωπικής φροντίδας θα έρθουν σε μας γνωρίζοντας ότι μπορούμε να προσφέρουμε τεχνολογίες υψηλής απόδοσης που να ικανοποιούν τις κατασκευαστικές απαιτήσεις τους.

Η ανάμειξη εντός της δεξαμενής και εντός της γραμμής, η ανάμειξη υπό κενό, η διασπορά, η   ομογενοποίηση υψηλής διάτμησης και υψηλής πίεσης, η θέρμανση, η κανονική και η ταχεία ψύξη, η δοσομέτρηση σκόνης και υγρού, η συμπίεση, η απομάκρυνση του αέρα, η αποθήκευση και διανομή χύδην, ο επιτόπου καθαρισμός (CIP) και το επιτόπου πλύσιμο (SIP) είναι τα βασικά προϊόντα και οι εφαρμοζόμενες λειτουργίες μονάδων που η GEA μπορεί να ενσωματώσει στο έργο σας.

Μεταποίηση υγρών

Η GEA συνήθως αναλαμβάνει τη βασική μηχανολογική μελέτη, την κατασκευή, εγκατάσταση και παράδοση σε πλήρη λειτουργία. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προηγμένων συστημάτων μεταποίησης που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τις τυποποιημένες μονάδες μεταποίησης (οι οποίες αποτελούν τη βάση των καταξιωμένων συστημάτων μεταποίησης).

Επεξεργασία σκόνης

Η διακίνηση της σκόνης αποτελεί βασικό τμήμα πολλών μονάδων μεταποίησης προϊόντων οικιακής φροντίδας. Η GEA έχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει, να προμηθεύει και να παραδίδει σε πλήρη λειτουργία ολοκληρωμένες μονάδες ή να παρέχει διακριτή προηγμένη τεχνολογία για να καλύπτει τις ανάγκες σας. Η τεχνολογία GEA περιλαμβάνει εκφόρτωση φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων, συστήματα συσκευασίας με κυλιόμενους διαδρόμους πεπιεσμένου αέρα φυσητήρες για την καθαρή, αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική μεταφορά κόνεων σε μία μονάδα, αποθήκευση χύδην τόσο για πρώτες ύλες όσο και για τελικά προϊόντα, εκφόρτωση σάκων, δοσομέτρηση και δοσολογία για συστήματα διακίνησης που απαιτούν τη ζύγιση χύδην υλικών και συστήματα κοσκινίσματος και ανάμειξης για αποτελεσματική διαλογή ξηρών κόνεων και κοκκωδών προϊόντων. Επιπλέον, η GEA είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής περιστροφικών πιεστηρίων υψηλής ταχύτητας για βιομηχανικές και εξαιρετικά τεχνικές εφαρμογές. Όλα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διακινούν εύθραυστα προϊόντα και να πληρούν όλες τις κατάλληλες υγειονομικές απαιτήσεις.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.