Οικιακή & Προσωπική Φροντίδα

Εξασφάλιση καθαριότητας με διεργασίες GEA

Η βιομηχανία οικιακής φροντίδας και προσωπικής φροντίδας (HPC) εξυπηρετεί ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές με γνώμονα τις αγορές επώνυμων προϊόντων τόσο διαφορετικών μεταξύ τους όπως σαμπουάν και οδοντόκρεμα, απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και καθαριστικά γενικής χρήσεως. Η ζήτηση των καταναλωτών για προϊόντα μεγαλύτερης αξίας, απόδοσης που διατηρούν εμάς και τα κατοικίδια μας υγιείς και διατηρούν τα ρούχα, τα σπίτια και τα αυτοκίνητά μας καθαρά και φρέσκα, είναι τα στοιχεία εκείνα που υποκινούν την καινοτομία στη βιομηχανία σε αυτήν την ανταγωνιστική αλλά δυνητικά πολύ κερδοφόρα αγορά.

Η GEA κατανοεί τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές HPC. Οι προθεσμίες εισαγωγής στην αγορά των προϊόντων και η ανάγκη επίτευξης στόχων για τη μείωση της κατανάλωσης νερού και ενέργειας ασκούν επιπλέον πίεση για βελτίωση της μεταποίησης. Η μεταποίηση πρέπει να είναι προσαρμόσιμη ώστε να ενσωματώνει άμεσα τις όποιες βελτιώσεις και νέα συστατικά ή να αναπτύσσει νέα προϊόντα χωρίς συντηρητικά με γνώμονα της απαιτήσεις της αγοράς.

Υποστηρικτικές, συνεργατικές και καινοτόμες λύσεις

Η GEA συνδυάζει πάνω από 70 χρόνια τεχνογνωσίας στον κλάδο με παγκόσμια εμπειρία, έχει παρουσία όσο αφορά τις συνθήκες σε κάθε περιοχή ώστε να μπορεί να παρέχει αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις τις οποίες έχουν ανάγκη οι κατασκευαστές HPC (υπολογιστικά συστήματα υψηλών επιδόσεων)  προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στις αγορές τους. Αλλά δεν εφοδιάζουμε μόνο μηχανήματα. Συνδυάζουμε την σχεδιαστική φιλοσοφία και τον προγραμματισμό των έργων, με τη μηχανική και τη παράδοση σε πλήρη λειτουργία, για τη διαμόρφωση καινοτόμων λύσεων με κορυφαία τεχνολογία και υπερσύγχρονες μονάδες για την υψηλής απόδοσης μεταποίηση HPC. Η εξατομικευμένη αυτοματοποίηση σε συνδυασμό με την παροχή βοηθητικών υπηρεσιών εξασφαλίζουν απρόσκοπτες, ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σας.

Συνεχής και Μεταποίηση κατά παρτίδες

Η GEA διαθέτει την εξειδικευμένη τεχνογνωσία για τη διαμόρφωση και την προμήθεια τεχνολογιών συνεχούς και ημι-μεταποίησης κατά παρτίδες για HPC. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να υποστηρίξουμε τις τεχνολογικές αλλαγές στη μορφοποίηση και τις διεργασίες. Χρησιμοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυο της GEA, μπορούμε να μεταφέρουμε την τεχνολογία και να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία κατά την ανάπτυξη σε πολλαπλά εργοτάξια.

Οι πελάτες μπορούν ακόμη να διεξάγουν δοκιμές σκοπιμότητας και μελέτες κλιμάκωσης στα παγκόσμια κέντρα δοκιμών της GEA, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ζητημάτων κατασκευής και στην ανάπτυξη νέων διεργασιών.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Μεταφορά τεχνογνωσίας για μεταποίηση σε νέα προϊόντα και δοκιμές σκοπιμότητας

Με μεγάλη εξειδίκευση στην παροχή εξοπλισμού και τεχνολογιών μεταποίησης στη βιομηχανία οικιακής φροντίδας και προσωπικής φροντίδας, τα παγκόσμια κέντρα δοκιμών της GEA συνδυάζουν την τεχνολογική πληρότητα και την τεχνογνωσία εφαρμογής διαθέτοντας ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ανάπτυξης και υποστήριξης.

Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση μέχρι την ξήρανση και την διακίνηση σκόνης, οι εμπειρογνώμονες στα κέντρα δοκιμών της GEA μπορούν να διεξάγουν δοκιμές για την ανάπτυξη προϊόντων, την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση διεργασιών, την απόκτηση δεδομένων, την ανάλυση κλιµακωσιµότητας, την μοντελοποίηση της προσομοίωσης, συγκριτικές μελέτες διεργασιών κ.α. Είτε πρόκειται για ιξώδη προϊόντα όπως κρέμα ή λοσιόν είτε για σκόνη ελεύθερης ροής όπως απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, οι πρώτες ύλες και τα προϊόντα μπορούν να αναλυθούν.

Για τους πελάτες που δεσμεύονται ότι θα προωθήσουν στο μέλλον νέα προϊόντα στην αγορά, η Έρευνα & Ανάπτυξη είναι μια ζωτικής σημασίας επένδυση και η εμπειρογνωμοσύνη της GEA και οι εγκαταστάσεις δοκιμών που διαθέτει μπορούν να αποτελέσουν κεντρικούς στόχους βοηθώντας τους πελάτες να «συνθέσουν το παζλ» επιτυγχάνοντας αξιόπιστα αποτελέσματα δοκιμών που μπορούν να επικυρωθούν. Χρησιμοποιώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπειρογνωμοσύνης και εφαρμόζοντας μια σειρά από μεθοδολογίες, η καινοτομική μεταποίηση της GEA διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για να βοηθήσει τους πελάτες να αναπτύξουν νέα προϊόντα και διεργασίες.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Τα κέντρα δοκιμών HPC που διαθέτουμε ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας

  • Ανάμειξη – Κοπεγχάγη (Δανία), Ahaus (Γερμανία)
  • Θερμική επεξεργασία – Ahaus (Γερμανία)
  • Ομογενοποίηση – Πάρμα (Ιταλία)
  • Διαχωρισμός – Oelde (Γερμανία)
  • Ανάμειξη σκόνης – Hamilton (Νέα Ζηλανδία)
  • Ξήρανση – Κοπεγχάγη (Δανία)
  • Εξάτμιση / απόσταξη / μεμβρανική διήθηση – Καρλσρούη (Γερμανία)
  • Διήθηση – Hudson (ΗΠΑ)
  • Παραγωγή δισκίων- (Halle) Βέλγιο
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.