Τυρί

Ένα τυρί για κάθε γεύση

Η παρασκευή τυριού είναι ένας τομέας υψηλής ειδίκευσης της βιομηχανίας τροφίμων. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία τυριών που παράγονται σε όλο τον κόσμο, και για κάθε ένα, υπάρχουν πολλοί παράγοντες, από τα ίδια τα συστατικά μέχρι τα στάδια μεταποίησης, που θα επηρεάσουν την παραγωγή και την ποιότητα. Υπάρχουν λίγοι άλλοι τομείς προϊόντων τροφίμων στους οποίους τόσες πολλές παράμετροι επηρεάζουν και τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Μονάδες για κάθε τύπο τυριού

Η παρασκευή τυριού απαιτεί ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα εμπειρίας, τεχνογνωσίας και προσοχής στη λεπτομέρεια τόσο από τον παραγωγό τυριού όσο και από τον προμηθευτή της μεταποίησης. Η GEA διαθέτει τις τεχνολογίες, την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτούνται για την επίτευξη κάθε στόχου παραγωγής. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες μονάδες για την παραγωγή μαλακών / φρέσκων, ημίσκληρων και σκληρών τυριών και απλωμένο τυρόπηγμα όπως mozzarella ή caciocavallo. Η εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία μας καλύπτει τη λήψη γάλακτος, την αποστείρωση, τον διαχωρισμό, την τυποποίηση, το άπλωμα, την ωρίμανση, την παραγωγή τυροπήγματος, την αποστράγγιση, τη μορφοποίηση, το πρεσάρισμα, τη διύλιση, τη διήθηση, τον επιτόπου καθαρισμό, την θερμική επεξεργασία και τον αυτοματισμό.

Η GEA μπορεί να προσφέρει τεχνικές λύσεις που εξασφαλίζουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο τυποποίησης για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας επιτυγχάνουν τη βέλτιστη ποιότητα, σε συνδυασμό με οικονομικά αποδοτική λειτουργία και παραγωγή.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.