Σκόνη Γάλακτος

Από το φρέσκο γάλα στο συσκευασμένο γάλα σε σκόνη

Οι μονάδες σκόνης γάλακτος που έχουν σχεδιαστεί και εξοπλιστεί από την GEA μεταποιούν εκατομμύρια λίτρα γάλακτος σε ξηρά γαλακτοκομικά προϊόντα, καθημερινά, παγκοσμίως. Η GEA έχει αναπτύξει προηγμένες τεχνολογίες και εξαρτήματα για κάθε στάδιο παραγωγής γάλακτος σε σκόνη, από την παραλαβή γάλακτος, την αποθήκευση, την παστερίωση και την τυποποίηση έως την ξήρανση με συμπύκνωση και ψεκασμό, τη διακίνηση και τη συσκευασία της σκόνης και την αυτοματοποίηση της μονάδας.

Παρέχουμε πλήρεις εγκαταστάσεις για διαφορετικές εφαρμογές σκόνης γάλακτος, συμπεριλαμβανομένων:

  • Βουτυρόγαλου σε σκόνη
  • Παραγόντων λεύκανσης καφέ και τσαγιού
  • Σκονών γάλακτος πεπληρωμένες με λίπος
  • Σκόνης αποκορυφωμένου γάλακτος
  • Σκόνης πλήρους γάλακτος

Η βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων βασίζεται στη GEA ως συνεργάτη της επιλογής της για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επεξεργασίας γάλακτος σε σκόνη, από το σχεδιασμό της μονάδας και την προσαρμογή των τεχνολογιών και του εξοπλισμού εφαρμογής έως τη μηχανική σχεδίαση, την κατασκευή, την παράδοση, την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να βεβαιωθούμε ότι η μονάδα πληροί τις απαιτήσεις για την παραγωγή σκόνης γάλακτος υψηλής ποιότητας. Οι κορυφαίες τεχνολογίες των εφαρμογών μας μπορούν να σχεδιαστούν για πλήρη αυτοματοποίηση, για βέλτιστη αποτελεσματικότητα και απόδοση. Η τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη βιώσιμων μονάδων σημαίνει ότι τα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση των αποβλήτων, της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, βοηθώντας έτσι τους πελάτες μας να επιτύχουν τους γενικούς επιχειρηματικούς τους στόχους.

Η GEA παρέχει επίσης μια σειρά προσαρμοσμένων πακέτων υπηρεσιών για εκπαίδευση, συντήρηση και αναβαθμίσεις, ώστε να διασφαλίζεται ότι η μονάδα συνεχίζει να παρέχει βέλτιστες επιδόσεις για όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.