Μια περιεκτική ποικιλία υγρών γαλακτοκομικών προϊόντων
Η GEA ειδικεύεται στο σχεδιασμό συστημάτων μεταποίησης για όλους τους τύπους υγρών γαλακτοκομικών προϊόντων. Με πρώτο μέλημα την ασφάλεια της παραγωγής, μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων μεταποίησης που έχουν αναπτυχθεί και σχεδιαστεί για τη βιομηχανία μεταποίησης υγρών. Η τεχνογνωσία μας πάνω στα προϊόντα, σε συνδυασμό με την ισχυρή μας τεχνολογία μεταποίησης και την τεχνογνωσία σχεδίασης, θα διασφαλίσει την άριστη σχεδίαση της μονάδας και υγιεινές λύσεις για όλους τους τύπους υγρών γαλακτοκομικών προϊόντων.
Τα υγρά γαλακτοκομικά προϊόντα κατηγοριοποιούνται ως φρέσκα προϊόντα. Ωστόσο, το γάλα που χρησιμοποιείται είναι πράγματι μεταποιημένο γάλα, καθώς υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία – για να διασφαλιστεί ότι πληρούνται οι απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας όσο και ότι διατηρούνται όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος. Όλα τα υγρά προϊόντα υφίστανται μεταποίηση μέσω ενός συστήματος παστερίωσης, το οποίο περιλαμβάνει προθέρμανση μέσω ανανεώσιμης πηγής θερμότητας, διαχωρισμού και τυποποίησης. Η GEA μπορεί να παρέχει εξοπλισμό και τεχνολογίες για όλες τις εργασίες διαχωρισμού, συγκέντρωσης, ομογενοποίησης, αυτοματισμού, επιτόπου καθαρισμού (CIP), πλήρωσης και συσκευασίας για όλους τους τομείς της γαλακτοκομικής βιομηχανίας.
Ως ο βασικός εργολάβος παρέχουμε ολοκληρωμένες αλυσίδες μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων παγκοσμίως. Όμως, αντί να προμηθεύει μόνο εξαρτήματα, η GEA προσφέρει τεχνογνωσία διαχείρισης έργων που επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την επίβλεψη έργων υψηλής ποιότητας, από το σημείο εκκίνησης έως το σημείο παράδοσης στον πελάτη, εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού. Ανάμεσα στους πελάτες της GEA περιλαμβάνονται μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά γαλακτοκομεία παγκοσμίως και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να σχεδιάσουμε βελτιώσεις και να δημιουργήσουμε βέλτιστες λύσεις με κλειδί στο χέρι.