Μονάδα Υγρών Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Μια περιεκτική ποικιλία υγρών γαλακτοκομικών προϊόντων

Η GEA ειδικεύεται στο σχεδιασμό συστημάτων μεταποίησης για όλους τους τύπους υγρών γαλακτοκομικών προϊόντων. Με πρώτο μέλημα την ασφάλεια της παραγωγής, μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων μεταποίησης που έχουν αναπτυχθεί και σχεδιαστεί για τη βιομηχανία μεταποίησης υγρών. Η τεχνογνωσία μας πάνω στα προϊόντα, σε συνδυασμό με την ισχυρή μας τεχνολογία μεταποίησης και την τεχνογνωσία σχεδίασης, θα διασφαλίσει την άριστη σχεδίαση της μονάδας και υγιεινές λύσεις για όλους τους τύπους υγρών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η σύνθεση μίγματος στην Anuga Foodtec

 

Τα υγρά γαλακτοκομικά προϊόντα κατηγοριοποιούνται ως φρέσκα προϊόντα. Ωστόσο, το γάλα που χρησιμοποιείται είναι πράγματι μεταποιημένο γάλα, καθώς υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία – για να διασφαλιστεί ότι πληρούνται οι απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας όσο και ότι διατηρούνται όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος. Όλα τα υγρά προϊόντα υφίστανται μεταποίηση μέσω ενός συστήματος παστερίωσης, το οποίο περιλαμβάνει προθέρμανση μέσω ανανεώσιμης πηγής θερμότητας, διαχωρισμού και τυποποίησης. Η GEA μπορεί να παρέχει εξοπλισμό και τεχνολογίες για όλες τις εργασίες διαχωρισμού, συγκέντρωσης, ομογενοποίησης, αυτοματισμού, επιτόπου καθαρισμού (CIP), πλήρωσης και συσκευασίας για όλους τους τομείς της γαλακτοκομικής βιομηχανίας.

Ως ο βασικός εργολάβος παρέχουμε ολοκληρωμένες αλυσίδες μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων παγκοσμίως. Όμως, αντί να προμηθεύει μόνο εξαρτήματα, η GEA προσφέρει τεχνογνωσία διαχείρισης έργων που επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την επίβλεψη έργων υψηλής ποιότητας, από το σημείο εκκίνησης έως το σημείο παράδοσης στον πελάτη, εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού. Ανάμεσα στους πελάτες της GEA περιλαμβάνονται μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά γαλακτοκομεία παγκοσμίως και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να σχεδιάσουμε βελτιώσεις και να δημιουργήσουμε βέλτιστες λύσεις με κλειδί στο χέρι.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.