Κρέμες, Βούτυρα & Ανακατεργασμένα Τυριά για Επάλειψη

Απολαύστε την γεύση και την υφή

Για την επάλειψή τους στο ψωμί, για το μαγείρεμα ή ως συστατικά στη βιομηχανία τροφίμων, οι κρέμες, τα βούτυρα και τα τυριά επάλειψης θα έχουν το δίχως άλλο υπέρτερη γεύση και υφή.

Μια ολοκληρωμένη λύση

Για να ανταποκρίνεται στα αυστηρότερα πρότυπα και την κορυφαία ποιότητα στην μεταποίηση και την παραγωγή, η GEA προσφέρει μια πλήρη γκάμα τεχνολογιών και τεχνογνωσίας στον τομέα της μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων και μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την παραγωγή κρέμας, βουτύρου, τυριών επάλειψης και παρόμοιων προϊόντων. Οι τεχνολογίες και η τεχνογνωσία μας καλύπτουν τις μονάδες και τα συστατικά μέρη της μεταποίησης, τη μηχανική σχεδίαση των διεργασιών και τον αυτοματισμό.

Κοινοπρακτούντες με την GEA, οι πελάτες μας επωφελούνται από τα 100 και πλέον χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα της μεταποίησης γάλακτος. Δεν προσφέρουμε όμως μόνο τεχνολογία. Οι έμπειρες ομάδες διαχείρισης έργων μας θα επιβλέπουν το έργο σας από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού μέχρι τη μονάδα ή τη γραμμή παραγωγής που θα τεθεί σε λειτουργία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Η τεχνογνωσία μας θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου μεταποίησης και θα βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή λάθη που «κοστίζουν». Και μετά την παράδοση της μονάδας, μπορούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που θα εγγυάται την απόδοση της μονάδας και τον μεγάλο χρόνο ζωής αυτών τους.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.