Γαλακτοκομικά Συστατικά

Σημαντικά Συμπληρώματα Διατροφής και Συστατικά

Σε προηγούμενες ημέρες, τα γαλακτοκομικά συστατικά βασίζονταν σε ορό γάλακτος και παράγωγα ορού γάλακτος ως παραγόμενα προϊόντα τυριού και γιαουρτιού. Από τότε, η τεχνική εξέλιξη έχει φέρει επανάσταση στις δυνατότητες άμεσης ανάκτησης γαλακτοκομικών συστατικών, οπότε τα γαλακτοκομικά συστατικά σήμερα δεν είναι απλώς ένα παράπλευρο προϊόν του ορού γάλακτος και των παράγωγων του ορού γάλακτος.

Τα γαλακτοκομικά συστατικά περιέχουν πολλά από τα πολύτιμα συστατικά που βρίσκονται στο γάλα. Υφιστάμενα επεξεργασία κατά τρόπο πιο αναγνωρίσιμο ως θρεπτικά και υγρά συμπληρώματα διατροφής, ένα πλήθος προϊόντων που προέρχονται από γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν επίσης βασικά πρόσθετα και συστατικά σε ένα ευρύ φάσμα πρόχειρων φαγητών, ποτών και βρεφικών συνταγών.

Μονάδες μεταποίησης γαλακτοκομικών παραγώγων, συμπεριλαμβανομένου του γάλακτος και του ορού γάλακτος

Η GEA προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για:

Καζεΐνη / καζεϊνική σκόνη

Τυρί σκόνης

Λακτόζη σε σκόνη

MPC / MPI σκόνη (συμπύκνωμα / απομονωμένο πρωτεϊνικό γάλα)

Σκόνη γιαουρτιού

Ορό γάλακτος σε σκόνη και γάλα

Σκόνη WPC / WPI (Συμπύκνωμα/απομόνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος)

Σκόνη ορού γάλακτος

Η GEA διαθέτει εμπειρία πολλών δεκαετιών στη βιομηχανία και τις τεχνολογικές εφαρμογές και τεχνολογική εμπειρία στον τομέα της μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων. Είμαστε παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων μονάδων μεταποίησης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών αποκορύφωσης, διήθησης, θερμικής επεξεργασίας, διαχωρισμού, ξήρανσης και συσκευασίας, καθώς και συστατικών για την παρασκευή ευρέος φάσματος προϊόντων συστατικών γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι τεχνολογίες μας περιλαμβάνουν ένα σύστημα μικροδιήθησης με δικαιώματα ευρεσιτεχνίας και μια τεχνολογία ελέγχου ξήρανσης με ψεκασμό για τον ακριβή έλεγχο της περιεκτικότητας σε υγρασία γαλακτοκομικών προϊόντων σε σκόνη.

Η εξειδίκευσή μας στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων μονάδων και συστημάτων επιτρέπει στην GEA να σχεδιάζει ολοκληρωμένες λύσεις μεταποίησης από την αρχή μέχρι το τέλος για μια ευρεία γκάμα συστατικών γαλακτοκομικών προϊόντων, από σκόνες με υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών έως εξατομικευμένα παράγωγα σε ειδικές και εξειδικευμένες αγορές.

Η GEA μπορεί να επιβλέπει ολόκληρο το έργο σχεδίασης και κατασκευής της μονάδας, από την σύλληψη της ιδέας έως τη θέση σε πλήρη λειτουργία και την παράδοση. Και επειδή συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, εξασφαλίζουμε ότι όλες οι σχεδιαστικές απόψεις θα συνεκτιμηθούν και θα ικανοποιηθούν όλες οι προσδοκίες, από τις πιθανές επιπτώσεις της μηχανικής επεξεργασίας στην ποιότητα των προϊόντων, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα, την υγιεινή λειτουργία και τον αυτοματισμό της μονάδας.

Οι ανά τον κόσμο ομάδες μας τεχνικής εξυπηρέτησης μπορούν να υποστηρίξουν τους πελάτες μας με εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, βελτιστοποίησης των μονάδων και αναβαθμίσεις για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες μπορούν να ανταποκριθούν στις μελλοντικές τους ανάγκες μεταποίησης γαλακτοκομικών συστατικών.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.