Διατροφική Φόρμουλα

Μια σημαντική πηγή θρεπτικών ουσιών

Τα ξηρά γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για εκατομμύρια μωρά, μικρά παιδιά και ενήλικες σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα, εκατομμύρια λίτρα γάλακτος μεταποιούνται σε ξηρά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των βρεφικών και διατροφικών παρασκευασμάτων.
Η GEA είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως προμηθευτές ολοκληρωμένων μονάδων θρεπτικής φόρμουλας για την επεξεργασία των προϊόντων σκόνης με βάση τα γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία μας εκτείνεται:

  • στον τύπο γάλακτος για βρέφη
  • στη διαδικασία ελέγχου / παρακολούθησης
  • στην αναπτυσσόμενη φόρμουλα γάλακτος
  • στη διατροφική φόρμουλα

Η Σωστή Φόρμουλα

Η GEA δεσμεύεται να παρέχει μονάδες και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για κάθε στάδιο μεταποίησης υγρών και γαλακτικών θρεπτικών συστατικών με βάση το γάλα, από την παραλαβή, αποθήκευση και ανάμειξη ξηρών ή υγρών συστατικών έως την ομογενοποίηση, τη θερμική επεξεργασία, την εξάτμιση, την ξήρανση με ψεκασμό και τη συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες μεταποίησης παγκοσμίως εμπιστεύονται τη GEA για να τους παρέχει τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές μονάδες που χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στα πιο απαιτητικά πρότυπα υγιεινής σχεδίασης.

Με πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων και διατροφής, η GEA συνεργάζεται στενά με τους πελάτες και τους εμπειρογνώμονές μας για να βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές και τις τεχνολογίες μας και να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας. Η βιώσιμη παραγωγή με ελάχιστα απόβλητα και η χρήση φυσικών πόρων αποτελούν βασικούς παράγοντες για την GEA στο σχεδιασμό των μονάδων μας.

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες μονάδες σκόνης θρεπτικού τύπου που παραδίδονται από την GEA χρησιμοποιούν μεταποιήσεις για να εξάγουν νερό από το γάλα κατά τη διεργασία εξάτμισης και στη συνέχεια να φιλτράρουν και να ανακυκλώνουν αυτό το νερό για άλλες χρήσεις στη μονάδα. Αυτό μειώνει τη ζήτηση τοπικών υδάτινων πόρων, καθιστώντας τις μονάδες αυτές περισσότερο περιβαλλοντικά βιώσιμες.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες κορυφαίες λύσεις, συστήματα και εξαρτήματα που είναι συμβατά μεταξύ τους για να εξασφαλιστεί υψηλότερη ποιότητα προϊόντος.

Οι εξειδικευμένες ομάδες μας για τη διαχείριση έργων θα επιβλέπουν κάθε έργο, από την σύλληψη της ιδέας και τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την παράδοση σε πλήρη λειτουργία και την παραγωγή. Διασφαλίζουμε ότι όλες οι προσδοκίες ικανοποιούνται εγκαίρως και ότι όλες οι βοηθητικές και υποστηρικτικές δραστηριότητες συντονίζονται με επιτυχία με τη ροή εργασιών του έργου. Οι έμπειρες ομάδες μας μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή λαθών και καθυστερήσεων που «κοστίζουν».

Η δέσμευση της GEA προς τους πελάτες μας δεν σταματά μετά την παράδοση της μονάδας. Μέσω των ανά τον κόσμο ομάδων εξυπηρέτησης, προγραμμάτων κατάρτισης, υποστήριξης και αναβάθμισης, συνεχίζουμε να συντηρούμε, να βελτιστοποιούμε και να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό και τα συστήματά σας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της μονάδας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=