Επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων

Οι ειδικοί στην μεταποίηση του “λευκού χρυσού”

Η μεταποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων αυξάνεται ραγδαία σε ολόκληρο τον πλανήτη για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη όρεξη για γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα από έναν συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό. Η πολυετής πείρα και η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία της GEA οδηγούν τον τρόπο μεταποίησης ενός από τα πιο σημαντικά και ευπροσάρμοστα τρόφιμα στον κόσμο.

Αποδεδειγμένη τεχνογνωσία σε παγκόσμια κλίμακα

Η GEA υπερέχει στην κατασκευή των ευρείας κλίμακας εγκαταστάσεων που χρειάζεται η βιομηχανία μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων για να ικανοποιήσει τη ζήτηση για τα προϊόντα της, να διατηρήσει τις νέες τάσεις και να παραμείνει ανταγωνιστική.

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και προμηθεύουμε ολοκληρωμένες μονάδες, αλυσίδες μεταποίησης και εξοπλισμό για την επεξεργασία φρέσκου γάλακτος, αλλά και για την παρασκευή, την πλήρωση και τη συσκευασία γάλακτος και προϊόντων με βάση το γάλα – από το βούτυρο, το παγωτό, το γιαούρτι και το τυρί, έως την βρεφική συνταγή, το γάλα σε σκόνη και τον ορό γάλακτος και τα παράγωγά του.

Η εμπειρία μας καλύπτει τη διαχείριση έργων, την εγκατάσταση μονάδων, τη θέση σε λειτουργία και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Όλες οι τεχνολογίες μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων της GEA έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έτσι ώστε να πληρούν αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, ασφάλειας τροφίμων και ποιότητας, ενώ λειτουργούν αποτελεσματικά και με βιώσιμο τρόπο.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για να έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο

Δεδομένου ότι οι ανά το κόσμο γαλακτοπαραγωγοί προσπαθούν συνεχώς να επιτύχουν προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, συχνά απευθύνονται σε καταξιωμένους παρόχους τεχνολογίας για την υποστήριξη της μεταποίησης.

Η ανάπτυξη νέων γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να είναι μια δαπανηρή και εργατοβόρα  επένδυση για πολλούς πελάτες. Αν προσθέσετε σε αυτή την πολύπλοκη μορφοποίηση, τον λεπτομερή σχεδιασμό της μεταποίησης και την εγκυρότητα των μονάδων, μπορεί να αποδειχθεί μια μεταποίηση η οποία αποθαρρύνει ορισμένους πελάτες να την αναλάβουν μόνοι τους.

Η GEA κατανοεί πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό δημιουργήσαμε ειδικά κέντρα δοκιμών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε με σιγουριά τα προϊόντα σας πριν την κλιμάκωση της παραγωγή σας.

Οι τεχνολογίες της αποφασιστικής σημασίας μεταποίησης, συμπεριλαμβανομένου του διαχωρισμού, της μορφοποίησης, της ανάμειξης, της εξάτμισης και της ξήρανσης, είναι διαθέσιμες στις μονάδες δοκιμών μικρής κλίμακας τις οποίες διαθέτουμε που σας δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εύκολα το προϊόν ή τη μεταποίηση σας πριν πραγματοποιήσετε μια επένδυση μεγάλης κλίμακας.

Συνεργαζόμενοι με την ομάδα ειδικών εμπειρογνωμόνων της μεταποίησης, θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε τα προϊόντα σας, να βελτιώσετε τις συνταγές και στη συνέχεια να τα παραγάγετε σε μικρή κλίμακα. Στη συνέχεια, θα σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε τις ιδιότητες του τελικού προϊόντος και να βελτιώσετε τον σχεδιασμό της μεταποίησης πριν κλιμακώσετε την παραγωγή.

Με δεκαετίες εμπειρίας στην μεταποίηση που αποκτήθηκε από μονάδες μεταποίησης τροφίμων σε όλο τον κόσμο, τα κέντρα δοκιμών μας θα σας ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση ότι οι μονάδες μεταποίησης που προσφέρουμε είναι βελτιστοποιημένες ώστε να ταιριάζουν στην τοπική μεταποίηση και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, οι τρέχουσες βελτιώσεις που πραγματοποιούμε μέσω δοκιμών εκτός σύνδεσης θα ωφελήσουν τελικά την τελική λύση για τη μονάδα παραγωγής σας.

Ο σχεδιασμός της μεταποίησης είναι μόνο μέρος της προσφοράς μας. Με την GEA, έχετε πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, εξοπλισμό και τεχνογνωσία, τις οποίες θα συνδυάσουμε για να σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη λύση από την αρχή έως το τέλος.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Τα κέντρα δοκιμών μας είναι:

 • Ανάμειξη υγρών – Κοπεγχάγη (Δανία), Ahaus (Γερμανία)
 • Θερμική επεξεργασία – Ahaus (Γερμανία)
 • Ασηπτική Επεξεργασία – Ahaus (Γερμανία)
 • Ομογενοποίηση – Πάρμα (Ιταλία)
 • Διαχωρισμός – Oelde (Γερμανία)
 • Ανάμειξη σε σκόνη – Hamilton (Νέα Ζηλανδία)
 • Ξήρανση με ψεκασμό – Κοπεγχάγη (Δανία). Μέριλαντ (ΗΠΑ)
 • Ξήρανση με ψύξη – Κοπεγχάγη (Δανία)
 • Εξάτμιση / απόσταξη / μεμβρανική διήθηση – Καρλσρούη (Γερμανία)
 • Φιλτράρισμα – Hudson (ΗΠΑ)
 • Κατάψυξη – Βανκούβερ (Καναδάς); Bakel (Κάτω Χώρες)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η GEA μπορεί να εξασφαλίσει την ηρεμία σας.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.