Σβήνοντας τη δίψα σε όλο τον κόσμο
Η αγορά των ποτών καταγράφει δυναμική ανάπτυξη και υπάρχει
μια αυξανόμενη ποικιλία νέων προϊόντωνγια την κάλυψη της
ζήτησης, από χυμούς φρούτων, ακόμη και με τα φυσικά κομματάκια,
μέχρι τα ισοτονικά ποτά και τα ποτά υγιεινής διατροφής.
Οι ειδικοί στην μεταποίηση του "λευκού χρυσού"
Η μεταποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων αυξάνεται ραγδαία σε ολόκληρο τον πλανήτη
για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη όρεξη για γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα από
έναν συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό.
Συμβολή στην διατροφή του κόσμου
Η βιομηχανία τροφίμων βρίσκεται υπό αυξανόμενη πίεση για να καλύψει
τις ανάγκες ενός αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού που γίνεται όλο
και πιο αστικοποιημένος.
Εξασφάλιση καθαριότητας με διεργασίες GEA
Η βιομηχανία οικιακής φροντίδας και προσωπικής φροντίδας (HPC) εξυπηρετεί
ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές με γνώμονα τις αγορές επώνυμων προϊόντων τόσο
διαφορετικών μεταξύ τους όπως σαμπουάν και οδοντόκρεμα, απορρυπαντικά πλυντηρίων
ρούχων και καθαριστικά γενικής χρήσεως.

Δημοφιλείς Κατηγορίες

 • Εναλλάκτες Θερμότητας

  Οι εναλλάκτες θερμότητας GEA έχουν αλλάξει, αλλά ορισμένα πράγματα παραμένουν τα ίδια. Το όνομα Kelvion είναι νέο, αλλά συνεχίζουμε ως παγκόσμιοι ειδικοί στην ανταλλαγή θερμότητας.

 • Αντλίες & Βαλβίδες

  Τα τελευταία 80 χρόνια η επιτυχία μας κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Συνεργαστήκαμε στενά με τους πελάτες μας για να διατηρήσουμε τη συνεχή ανάπτυξη προϊόντων με βάση τις ανάγκες της μεταποίησης και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Best Sellers

 • HYGHSPIN

  Ήπια μεταφορά προϊόντων συν επιτόπου καθαρισμό (CIP) με μία μόνο αντλία.

 • Ομογενοποιητές της σειράς One

  Οι ομογενοποιητές της σειράς One μπορούν να ικανοποιήσουν οποιοδήποτε αίτημα κατασκευής για μικρές και μεσαίες παραγωγές.

 • Σειρά GBS

  Αν αποδίδετε μεγάλη σημασία στην ευέλικτη διαστασιοποίηση και την εξελιγμένη τεχνολογία, τότε οι εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες τύπου GBS είναι η επιλογή σας.

 • Σειρά GBH

  Η σειρά GBH έχει σχεδιαστεί ειδικά για συνεχή λειτουργία σε περιοχή πίεσης έως και 45 bar ενώ παράλληλα προσφέρει ευρύτατη ποικιλία δυνατοτήτων από πλευράς κυκλωμάτων.

 • Σειρά NT

  Η σειρά NT προσφέρει αμιγή ποικιλία εφαρμογών. Χάρη στους τύπους πλακών σε πολλά μήκη, τις παραλλαγές προφίλ και υλικών, η σειρά NT είναι κατάλληλη για κάθε απαίτηση.

 • Σειρά NL

  Η σειρά NL έχει σχεδιαστεί ειδικά για υγρά με υψηλό ιξώδες καθώς και για ευαίσθητα στη διάτμηση υγρά.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.